Hu-ra keresek egy olyan statot amivel a limp attack értéket megtudhatnám.
lásd buttonról(sb-ről) belimpelek ő pedig bb-ről(oop) rám emel.
Raise 1st fülön belül: bb raise first , ez vajon helyes értéket adhat?
Valakinek ötlet?
Hu-ra keresek egy olyan statot amivel a limp attack értéket megtudhatnám.
lásd buttonról(sb-ről) belimpelek ő pedig bb-ről(oop) rám emel.
Raise 1st fülön belül: bb raise first , ez vajon helyes értéket adhat?
Valakinek ötlet?
már pár helyen megkérdeztem, de megpróbálom itt is:
Nektek működik a "fold cbet 3b pot" stat? (igazából az összes 3bet potra vonatkozó c-bet, stat nem jó valamiért, kivéve a flop)
az a stat (és a többi hasonló) nem működik, viszont a friss HM tartalmaz egy HUD statot a Misc csopotban (BB raise vs SB limp), ez 99%ban jó. (a Hero statját pl nem mutatja nálam, és ki is hagyott néhány handet)
üdv.
hogy tudom kivenni az előző 3 hand nyerteseinek statját?
esetleg van a HM-ben olyan lehetőség hogy kiírja az asztalomon a potodds-ot?
köszi a segítséget!
üdv.
hogy tudom kivenni az előző 3 hand nyerteseinek statját?
köszi a segítséget!
Hud options/player preferences/appearance/number of pots <- asszem ez az.
upgrade
Sziasztok. Meg szeretném érdeklődni, hogy az upgrade hogyan zajlik. Ha van egy új HM1 és upgrade-elni szeretnénk, az ugye ingyenes. Csak ezt nem tudom hogy működik. Ugyan azzal a seriallal működik a HM2 is, vagy küldenek egy újat email-ben??? Pls help :)
Sziasztok. Meg szeretném érdeklődni, hogy az upgrade hogyan zajlik. Ha van egy új HM1 és upgrade-elni szeretnénk, az ugye ingyenes. Csak ezt nem tudom hogy működik. Ugyan azzal a seriallal működik a HM2 is, vagy küldenek egy újat email-ben??? Pls help :)
a hm1ben meg lehetett kerestetni az asztalt a table managerrel, ha nem jelent meg a hud. a hm2ben van erre megoldást?
a pourple lounge termet próbálnám, de nem jön fel a hud, pedig az adatokat szívja, mert a resultsban szerepelnek.
van ötletetek?
előre is köszönöm!