Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

21PoKeRaRcSuNy
Válasz kertitorp kommentjére
2015. ápr. 10. 11:24

Az összes hand felét töröltem az adatbázisomból, a 27 giga így lett 28 giga. Nem kellett volna ennek csökkennie? A másik kérdésem az lenne, hogy a vacuum, analize, reindex folyamat esetleg segíthetne?

Épp így járta én is ...a handek az ellenfelekről eltüntek de a hely nem nagyon változott.

BT86
Válasz 21PoKeRaRcSuNy kommentjére
2015. ápr. 10. 12:06

Épp így járta én is ...a handek az ellenfelekről eltüntek de a hely nem nagyon változott.

Database/Purge-t használva?

uav_online
Válasz BT86 kommentjére
2015. ápr. 10. 13:21

Nem a Purge való erre?

A purge az ami törli a handeket

Masters800
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 11. 12:44

most töröltem le a hm2-t meg a postgresqlt-t és feltelepítettem a hm2-t a D-meghajtóba de a hm2-t nem tom megnyitni, a postgresql-t nem telepítette vissza a hm2 setup most mit tegyek? egy postgresql mappát nem tudok sehogyse letörölni valószínűleg az miatt van probléma. rájöttem hogy írásvédett ez ellen mit tudok tenni?megvenni nem tudom a hm2-t mert skrillről nem enged fizetni hát ez egyszerűen hihetetlen

BT86
Válasz uav_online kommentjére
2015. ápr. 11. 14:20

A purge az ami törli a handeket

Azt hittem azzal felszabadul a hely is, illetve kikerülnek az adatbázisból is.

BT86
Válasz Masters800 kommentjére
2015. ápr. 11. 14:23

most töröltem le a hm2-t meg a postgresqlt-t és feltelepítettem a hm2-t a D-meghajtóba de a hm2-t nem tom megnyitni, a postgresql-t nem telepítette vissza a hm2 setup most mit tegyek? egy postgresql mappát nem tudok sehogyse letörölni valószínűleg az miatt van probléma. rájöttem hogy írásvédett ez ellen mit tudok tenni?megvenni nem tudom a hm2-t mert skrillről nem enged fizetni hát ez egyszerűen hihetetlen

Töröld le mind, majd előbb a postgresql-t rakd fel (a hm telepítőjében amúgy se tudnád megadni neki, hogy a D-re rakja), és utána a hm2-t.
Írásvédett? Nincs rendszergazda jogosultságod? Az fog kelleni ezekhez a programokhoz.
Amúgy a letörölni alatt mit értesz, miket próbáltál?

Masters800
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 11. 15:49

hát leszedtem az egészet kivéve azt a mappát ami most már le tudtam , az a szar hogy a postgresql a hm2 telepítőjével került fel a gépemre amit most nem tok felrakni

uav_online
Válasz Masters800 kommentjére
2015. ápr. 11. 17:07

hát leszedtem az egészet kivéve azt a mappát ami most már le tudtam , az a szar hogy a postgresql a hm2 telepítőjével került fel a gépemre amit most nem tok felrakni

FAQ - Hold'em Manager (HM1) Poker Tracking Software :: Reinstall PostgreSQL

Masters800
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 11. 20:45

nagyon köszönöm

Masters800
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 11. 21:13

most mi a gond?

Élő ügyfélszolgálat