nálam az a baj hogy áttenném C meghajtóról D meghajtóra ami sikerül is de mindig a hm2 telepítő kiad valami hibaüzenetet
nálam az a baj hogy áttenném C meghajtóról D meghajtóra ami sikerül is de mindig a hm2 telepítő kiad valami hibaüzenetet
csoda történt mert visszatettem C meghajtóra fel tudtam oda telepíteni de már kb. 10 perce
azt írja hogy: creating database holdemmanager2 most már ajánlom hogy jó legyen:mad:up: végre jó;)
üdv. érdekelne ,hogy nálatok is általános e a hm2 fagyása. csak 4-5GB az adatbázisom de újra kb. minden session alatt lefagy...már az sem segít ha tolok 1 vacumot majd újra indítom...
minden tippet tükköt köszönök
üdv. érdekelne ,hogy nálatok is általános e a hm2 fagyása. csak 4-5GB az adatbázisom de újra kb. minden session alatt lefagy...már az sem segít ha tolok 1 vacumot majd újra indítom...
minden tippet tükköt köszönök
4GB van
Ha jól tudom akkor szokott befagyni, ha kevés a RAM, kicsi a processzor, vagy ha a HM szerint kevés a hely az adott meghajtón. Nálam 20 giga szabad hely környékén rendszeresen panaszkodik, hogy kevés a hely. Ezt egy darabig figyelmen kívül hagytam, aztán naponta többször lefagyott.
nekem szintúgy 16 GB SZABAD HELY VAN akkor már fagyogat (20% alatti lemezterületen kezd beszarni)
1 terrás vincsi több mint 50% szabad hely szóval nemtom :(
melyik meghajtón van a hm2?