shiningKKingdom
Válasz jézuscsöpi kommentjére
2015. ápr. 13. 13:57
1 terrás vincsi több mint 50% szabad hely szóval nemtom :(
Vegyél egy SSD-t csak a HM+PostgreSQL+pokerkliens kombónak, bővítsd a memóriát, illetve egy erős proci sem árt. Mindezekkel együtt is le fog fagyni néha, nem a programírás díszpéldánya sajnos... :(
shiningKKingdom
Válasz Masters800 kommentjére
2015. ápr. 13. 14:00
nekem szintúgy 16 GB SZABAD HELY VAN akkor már fagyogat (20% alatti lemezterületen kezd beszarni)
Ha kevés a hely a vinyódon és azon van a PostgreSQL, elég sok helyet fel tudsz szabadítani, ha kitörlöd a PSQL/data/pg_log könyvtár tartalmát. Sokszor 20+ giga hely is felszabadul, ha elég nagy az adatbázisod. Ezt havi rendszerességgel megteheted nyugodtan.
Masters800
Válasz joad kommentjére
2015. ápr. 13. 14:14
akkor ezt kell üríteni?:és meg egy kérdés:lehet hogy én vagyok tudatlan de mi az a SSD ?
kertitorp
2015. ápr. 13. 14:22
akkor ezt kell üríteni?:és meg egy kérdés:lehet hogy én vagyok tudatlan de mi az a SSD ?
A pontos definícióját nem ismerem, az SSD a HDD-nél gyorsabb, fizikai méretét nézve kisebb meghajtó.
shiningKKingdom
2015. ápr. 13. 14:28
Igen. Bár úgy látom nálad nem sokat fog segíteni az az 1kb :) Hosszabb idő után nagyon sok felesleges logfile felgyülemlik benne.
SSD: Solid-State Drive. Mozgó alkatrész nélküli vinyó, 8-10-szer gyorsabb mint a HDD, viszont jóval kisebb, 128-256 GB-osokat árulnak most nagyrészt, és egy sima vinyó árába kerül, vagy kicsit többe. Érdemes csak oprendszert, vagy esetünkben csak pokeres dolgokat tenni rá. HM szempontjából a legjobb, ha a Windowsnak és HM+PSQ+egyéb pokeres dolgoknak is van egy-egy külön a gépben.
burikamatyoka
2015. ápr. 15. 12:03
igen működik a 30 napos trialról meg annyit hogy elég egy jó crackerprogram ami felülírja:)) és újra 30 napról számol vissza:))
Hali.Mi ez a crack falj es honnan lehetne letolteni?Elore is koszonom.
Guten3213
Válasz burikamatyoka kommentjére
2015. ápr. 15. 12:21
Szia!
Erről a címről tudod letölteni a cracket:
Poker Software - Hold'em Manager 2 (HM2)
A small stakes crack 59,99 usd-be kerül, míg a pro 99,99 usd-be. Ezek az árak arra vonatkoznak, ha csak holdem, vagy csak omaha verziójú cracket szerzel be.
Ha olyan kombójú crack érdekel amiben holdem és omaha is van, nézz szét a crack árakat illetően az oldalon :) .
Masters800
Válasz burikamatyoka kommentjére
2015. ápr. 15. 14:33
15$ért átküldöm de csak a hm2 8004es verziójához működik többit privátban
peter_94
2015. ápr. 16. 22:16
Üdv!
Hol tudom beállítani, hogy a HUD értékek ne ugráljanak el össze-vissza, hanem az adott játékos neve mellett szerepeljenek (köztük a sajátom is)? Olyanoké is megmarad, akik már nem is ülnek az asztalnál.
Köszönöm!