Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Fiatal
Válasz joad kommentjére
2015. máj. 16. 0:39

LEtöltöttem a trialt de nem jelenik meg (ps-en ftp-n se)a hud csak a felső szegélye. Mi lehet az oka? Windows 8 van a gépemen.

AlexMan
Válasz joad kommentjére
2015. máj. 22. 7:59

A kliens angolra van állítva?
A kliensbe beállítottad, hogy a handeket mentse le a gépedre?
A HM2-vel felismeretted a mappát amibe a handeket tárolja?
A HUD be van kapcsolva?

Handeket lementi csak HUD nincs, vagy a handeket sem tárolja el a HM2.
Hirtelen ennyi jut eszembe.

Zammzt
Válasz AlexMan kommentjére
2015. máj. 22. 21:02

Segítség kérés

Sziasztok!
A segítségeteket kérem.
Olyan problémám akadt, hogy pár napja a HM2 indításkor kiírt valami Error üzenetet és kilépett,majd újraindítva újra kiírta ugyanazt a szöveget (nemtudom pontosan mit, nem igazán foglalkoztam vele). Az újraindult HM2-ben a beállított report-ok átrendeződtek illetve törlődtek....
a More reports-ra kattintva többet nem láttam a multitable-, sessions-, és a position report-okat amiket használtam
gondoltam egy újratelepítés megoldja a problémát
letöröltem majd újratelepítettem a HM-et.....
de semmi
ugyanúgy hiányoznak az említett report-ok amiket rendszeresen nézegettem.
Visszaszeretném kapni őket.....Tud valaki segíteni?
Történt már valakivel hasonló? Van valakinek tippje hogyan hozhatnám vissza őket?
ja még annyi, hogy ránéztem a program files-ok között a HM mappába az említett report-okra és ott vannak a programban, csak élesbe már nem jeleníti meg őket....

cappy16
Válasz joad kommentjére
2015. máj. 23. 18:23

Help please!!!Frissítettem a hm2-t és minden elszállt a PS-en. Ott tartok, h be sem tudom állítani a handhistoryt mert furcsa betűkkel van kiirva a "felhasználó" név. Emlékszem legelőször is megszenvedtem a dologgal, de vhogy sikerült beállítani, de most HÁLA a frissítésnek megint nem működik semmi. Még az asztal témája is más... Help please!!!

cappy16
Válasz joad kommentjére
2015. máj. 23. 18:32

Működik! :)

nightfury
Válasz joad kommentjére
2015. máj. 25. 16:57

Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy zoom asztaloknál miért nem jeleníti meg a HUD-ot játék közben? Normál asztalnál minden gond nélkül látszik. Keresgéltem a beállításoknál, de nem igen találtam megoldás. :(

BT86
Válasz nightfury kommentjére
2015. máj. 25. 17:53

Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy zoom asztaloknál miért nem jeleníti meg a HUD-ot játék közben? Normál asztalnál minden gond nélkül látszik. Keresgéltem a beállításoknál, de nem igen találtam megoldás. :(

Milyen verziót használsz?
Nálam a 8280-as HM verzió vált be! Bár azt hiszem az újjal is jónak kéne lennie.

nightfury
Válasz joad kommentjére
2015. máj. 25. 19:04

8311 Ma töltöttem le, és vettem meg a licencet, elvileg friss ropogós. :)
Annyit változott a helyzet, hogy néha betölti, de néha csak azt írja ki, hogy "Waiting for hands..."

Illetve, amikor betölti a handjeim számát a beüléstől számolja, vagyis nulláról indít. A többiekét nem tudom, mert ott 10-nél kisebb számok vannak akkor is amikor nálam már 250. De zoomnál az lehet reális is.

BT86
Válasz nightfury kommentjére
2015. máj. 26. 2:12

8311 Ma töltöttem le, és vettem meg a licencet, elvileg friss ropogós. :)
Annyit változott a helyzet, hogy néha betölti, de néha csak azt írja ki, hogy "Waiting for hands..."

Illetve, amikor betölti a handjeim számát a beüléstől számolja, vagyis nulláról indít. A többiekét nem tudom, mert ott 10-nél kisebb számok vannak akkor is amikor nálam már 250. De zoomnál az lehet reális is.

A sajátod mindig 0-ról fog indulni.
Ha kevés handed van és/vagy nagy a mezőny, akkor lassan lesz nagy minta a játékosokról.
Olyan hogy egyszer jó, egyszer nem, nem szabadna lennie. Max az 1. handben írhatná, hogy "Waiting for hands...".

nightfury
Válasz BT86 kommentjére
2015. máj. 26. 14:02

"A sajátod mindig 0-ról fog indulni."
Nem tudtam, köszi.

"Olyan hogy egyszer jó, egyszer nem, nem szabadna lennie"
Ezt mondom én is neki. :) De sajna csinálja. :(

Élő ügyfélszolgálat