És ha egyszerre fut a két gépről az nem okoz gondot?
Sziasztok eddig crackelt hudod használtam miota a stars updetelt nem updeteltem a klienst es mukodot a hud , ma mikor beleptem kiirta h muszaly frissitsem küönben kilép a programbol pl a bwinen menne meg a hud... gondolkodom azon is hogy megvegyem a hud 1 et csak a low stakest es megvalami a hud 2-n pl 1xre lehet használni a starson 2 kulon gep ac ugyan aszt a hudot, ?
ui: eddig ugye törtöt használtam ha reggelek a hud oldalán és használom 30 napig nem lesz belole gond ?
Sziasztok eddig crackelt hudod használtam miota a stars updetelt nem updeteltem a klienst es mukodot a hud , ma mikor beleptem kiirta h muszalz frissitsem kulomben kilep a programbol pl a bwinen menne meg a hud... gondolkodom azon is hogy megvegyem a hud 1 et csak a low stakest es megvalami 2 en pl 1xre lehet hasznalni a starson 2 kulon gep ac ugyan aszt a hudot, ?
ui: eddig ugye tortot hasznaltam ha reggelek a hud oldalan es kihasznalom 30 napig nem lesz belole gond ?
hasznbalom, 30 napig a trialt :) nem lesz belole gond? es en az hud 1 et szeretnem hasznalni aszt honnan tudom letolteni csak a 2 est talaltam :(
hasznbalom, 30 napig a trialt :) nem lesz belole gond? es en az hud 1 et szeretnem hasznalni aszt honnan tudom letolteni csak a 2 est talaltam :(
Üdv!
Ha tornánál átültettek másik asztalra és beállítom a hudot hogy annak az asztalnak a statjait mutassa, majd a következő importnál visszaugrik az elöző asztalnak statjai, valaki tudja miért van ez?
Üdv!
Nemrég vettem meg a HM2-t.Amikor elindítom oldalt feldob egy csomó videót,de nem tudom elindítani őket! Nem tudjátok mi lehet az oka? Mármint azon kívül hogy hülye vagyok hozzá...
ha újratelepitem a gépet cakkumpakk, a hm2 újratelepitése 2. számitógépnek számit? vagy lehet nyugodtan feltenni másik gépre?
köszi
ha újratelepitem a gépet cakkumpakk, a hm2 újratelepitése 2. számitógépnek számit? vagy lehet nyugodtan feltenni másik gépre?
köszi
888poker
888 pókeren játszom egy ideje beszereztem a Holdem Manager 2.,És azóta a szoftvert állandóan újra kell raknom amikor játszok. Mai napon mikor beakartam lépni és nem enged be a szoftver.
888.com-on tiltott e HM2?