888 pókeren játszom egy ideje beszereztem a Holdem Manager 2.,És azóta a szoftvert állandóan újra kell raknom amikor játszok. Mai napon mikor beakartam lépni és nem enged be a szoftver.
888.com-on tiltott e HM2?
Akkor nem tudom mi lehet a probléma de azt irja ki hogy bevagyok jelentkezve:(
Waiting for hands...
Ma felraktam a 30 napos trial verziót. Fura gondom akadt és sehol nem lelem a megoldást. Hátha itt valaki tapasztalt hasonlóüt vagy van valami ötlete....
HUD bal felső sarokban annyit ír: Waiting for hand.
De az import az tökéletesen megy. A lejátszott hand után azonnal megtudom nézni a hand-et a replayerben és ott kiteszi rá gond nélkül a HUD-ot is!
Na erre varjon valaki gombot. Bosszant....
Ja hőn szeretett Boss media a kliens. (IPN)
Mai napon is beenged téged?
Mai napon is beenged téged?
na működésre bírtam időközben a HUD-ot. Table finderrel kell neki megmutatni minden egyes verseny asztalt ha Rebuy ha FO és ha átültet akkor ujra. Lehet kivágom az egészet és marad az 1. ez igy gáz .....
Ha esetleg valakinek működik bosson MTTken h magától kirakja a hudot mikor indul az MTT vagy amikor átültet az jelezze kérem, h tudjam van még remény....
Sziasztok!
Nemrég kezdtem cash asztalokon játszani, a hm-ből még a próba verziót használnám de nem mindenkit ismer fel, valamelyik asztalon csak 1-2 játékost ha cserélődnek egy asztalnál azt soha nem látja. Nem tudjátok mi a p..ó van vele?
Már kezdeném hasznosítani a HUD-ban szerzett infókat de így esélytelen.
Előre köszi
Üdv mindenkinek!
Tegnapelőtt vettem meg ezt a szart, ma már lefagyott de úgy hogy többet el se bírtam indítani. Volt már ilyen valakinek? Ja és mellékesen nekem se működik se sng-nél se versenynél, csak cashen megy, de azt baszhatom ,mert sngket tolok!
Everest
Hali!
Tudna nekem segíteni valaki, mit kell beállítani HM2-ben, hogy az EVEREST-es versenyeket rendesen importálja!
Minden versenyt 11$ -nak ír, a résztvevők ill. a verseny neme is teljesen eltér a valóstól! Remélem ez beállítható!
THX Szabi
Ma felraktam a 30 napos trial verziót. Fura gondom akadt és sehol nem lelem a megoldást. Hátha itt valaki tapasztalt hasonlóüt vagy van valami ötlete....
HUD bal felső sarokban annyit ír: Waiting for hand.
De az import az tökéletesen megy. A lejátszott hand után azonnal megtudom nézni a hand-et a replayerben és ott kiteszi rá gond nélkül a HUD-ot is!
Na erre varjon valaki gombot. Bosszant....
Ja hőn szeretett Boss media a kliens. (IPN)