Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Gordon
Válasz castor11 kommentjére
2012. febr. 1. 10:25

castor11: ezen már túl vagyok, annó kitéptem a hajam amikor 2 napot cumiztam vele "feleslegesen" :) Nem nyugtattál meg :D

castor11
Válasz Gordon kommentjére
2012. febr. 1. 10:39

Nem nyugtattál meg :D

Pedig igyekeztem:):o

lowfox
2012. febr. 1. 16:33

Sziasztok

Valaki meg tudja mondani azt hol kell beállítani, hogy az adott asztalon mikor át akarom húzni máshova a statokat a többi asztalon is adott pozición lévő statokat vele párhuzamosan ne ugyanoda helyezze el. Illetve az miért van, hogy mikor indul az asztal mondjuk "x" játékos mellett "y" statjai vannak? Csak az első probléma miatt nem tudom manuálisan se a helyükre rendezni őket.

soux
2012. febr. 1. 19:30

2 különböző email-címen használható a serial key? (HM2-ben)

kisberki87
Válasz VWRoli kommentjére
2012. febr. 2. 11:24

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Tegnap vettem egy játékostól egy HM2-t second gépként szeretném regizni a gépemre. Nem volt még HM accountom, csináltam egyet. A kérdésem az, hogy a saját accomon tudom reggelni vagy kellene az eredeti regelő accja és arról lehet second gépként megadni az enyémet?

soux
Válasz kisberki87 kommentjére
2012. febr. 2. 11:38

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Tegnap vettem egy játékostól egy HM2-t second gépként szeretném regizni a gépemre. Nem volt még HM accountom, csináltam egyet. A kérdésem az, hogy a saját accomon tudom reggelni vagy kellene az eredeti regelő accja és arról lehet second gépként megadni az enyémet?

Körülbelül nekem is ez lenne a kérdésem :D Csak te jobban megfogalmaztad :D

cursor 10
Válasz soux kommentjére
2012. febr. 2. 12:15

Körülbelül nekem is ez lenne a kérdésem :D Csak te jobban megfogalmaztad :D

Sztem biztos,hogy az eredeti vásárló email címe kell.

Slynzor
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. febr. 2. 16:42

Vajon miért nem tudom beírni az egyik sng eredményét? Valamiért nem trackelte, és akárhogy próbálom beírni manuálisan, az istenért sem akar megváltozni a helyezés és a winnings ...

soux
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. febr. 2. 21:23

Sztem biztos,hogy az eredeti vásárló email címe kell.

Okés köszi köszi Cursor a visszaigazoló választ! :) Mi is erre gondoltunk.

jamie
Válasz lowfox kommentjére
2012. febr. 2. 21:56

Sziasztok

Valaki meg tudja mondani azt hol kell beállítani, hogy az adott asztalon mikor át akarom húzni máshova a statokat a többi asztalon is adott pozición lévő statokat vele párhuzamosan ne ugyanoda helyezze el. Illetve az miért van, hogy mikor indul az asztal mondjuk "x" játékos mellett "y" statjai vannak? Csak az első probléma miatt nem tudom manuálisan se a helyükre rendezni őket.

Szia!

Ne vedd készpénznek, de az első problémádnál próbáld meg a ctrl és jobb klikk párosítást. A másodiknál valahol az auto preferred seattel lehet gond, vagy a terem beállításainál állítsd be, h mindig ugyan oda ültessen, vagy a HM-ben kapcsold ezt ki :) De ha már erre mind gondoltál, akkor kicsit részletezd a dolgot.

Élő ügyfélszolgálat