Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

cappy16
Válasz joad kommentjére
2015. jún. 9. 11:31

Jóvanazúgy! :D

andada
Válasz joad kommentjére
2015. jún. 9. 12:44

Sziasztok!

A problémám a következő. Csináltam egy formatCt, előtte nyilván egy hm backupot és starsos beállításokat is elmentettem. Starson minden úgy maradt ahogy volt, hm-ben megvannak a handjeim, a hudom stb. Viszont játék közben csak pár random handet trackel a hm és a hudok is összevissza voltak egy darabig. Igen angol a kliens, menti a handeket és rendszergazdaként indítok mindent. Van bármi ötletetek, hogy mi lehet a hiba? és hogyan lehet gyorsan orvosolni?

adamboro
Válasz joad kommentjére
2015. jún. 9. 13:03

Sziasztok.
Tegnap este óta összeomlik és hibaüzenettel kilép a hm2. Uninstalláltam, majd újraraktam, de ugyanaz a probléma. De csak a mostani winás nickem alatt csinálja. ha régebbi nickek hh-it nézek azzal nincs gond. sőt még néhány winás handet másik hm2-ben megnézve se okoz problémát. Ahogy próbálgatom az jön le, hogy amikor rászűrnék bizonyos időkre (főként csak a "jelen" -hét, és a tegnap opció és a teljes dátum) okoz gondot neki. Meg miután a filtereket törlöm egyből összeomlik.

Ezt az üzenetet adja ki:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: holdemmanager.exe
Probléma-aláírás: 02: 2.0.0.8311
Probléma-aláírás: 03: 5515ca4e
Probléma-aláírás: 04: SitNGoWizard
Probléma-aláírás: 05: 2.0.0.1
Probléma-aláírás: 06: 5515c895
Probléma-aláírás: 07: 83a
Probléma-aláírás: 08: 172
Probléma-aláírás: 09: System.NullReferenceException
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 608b
További információk 2: 608b9368fc529210cdd165db1574bb14
További információk 3: 0bf4
További információk 4: 0bf49b3fb8a8ba1f3d30d3cdd9396fab

Mivel lehet megoldani a problémát?

gab1ka
Válasz nightfury kommentjére
2015. jún. 9. 13:07

Meglett, köszi a segítséget! :)
Arra esetleg ötlet, ha nem mindegyiket akarom kiíratni? Mert így gyakorlatilag betölti a képernyőt. :)
Tir-X-nél is csak pár sorban volt.

Egyenként kell kitörölgetned minden statnál az Abbreviation mezőt a Stat Appearance fül alatt azoknál,amelyek előtt nem akarsz semmi kiírást látni.

nightfury
Válasz gab1ka kommentjére
2015. jún. 9. 15:32

Szuper! Így már tökéletes! :)
Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget! :)

cappy16
Válasz joad kommentjére
2015. jún. 10. 16:22

Sziasztok!
Fél éves, 8GB memóriával megáldott, 2,1Ghz-es 4magos laptopom mostanában el kezd fagyogatni pokerezés közben (+hm2). A kérdésem, hogy az normális hogy amikor nem pokerezek, megnyitom kíváncsiságból a feladatkezelőt és a folyamatoknál látom, h kb 20szor megy a PostgreSQL Server???
Előre is köszi!

BT86
Válasz adamboro kommentjére
2015. jún. 10. 16:58

Mivel lehet megoldani a problémát?

Google?
https://www.youtube.com/watch?v=Dsjq_K5XL9Q

BT86
Válasz cappy16 kommentjére
2015. jún. 10. 17:06

Sziasztok!
Fél éves, 8GB memóriával megáldott, 2,1Ghz-es 4magos laptopom mostanában el kezd fagyogatni pokerezés közben (+hm2). A kérdésem, hogy az normális hogy amikor nem pokerezek, megnyitom kíváncsiságból a feladatkezelőt és a folyamatoknál látom, h kb 20szor megy a PostgreSQL Server???
Előre is köszi!

Igen, normális (legalábbis ha megy a hm). Illetve azok a 3-4 megás memória használatok nem sok vizet zavarnak.
Az mit jelent, hogy elkezd fagyogatni?
Nézd meg, hogy olyankor mennyi a cpu és a memória használat a feladatkezelő/teljesítmény fülnél!

cappy16
Válasz joad kommentjére
2015. jún. 10. 21:39

Játèk közben lefagy az egèsz ès csak 1-2 perc múlva jön vissza :S Elèg idegesítő, aztán bezárom a hm-et ès megy minden simán csak èppen ugye hud nèlkül fejezem be a sessiont. Rákerestem, olyankor nagyon magas a cpu használat, memoriábol kb a felèt használja. Cpu az majdnem 100% olyankor :S

BT86
Válasz cappy16 kommentjére
2015. jún. 10. 23:22

Játèk közben lefagy az egèsz ès csak 1-2 perc múlva jön vissza :S Elèg idegesítő, aztán bezárom a hm-et ès megy minden simán csak èppen ugye hud nèlkül fejezem be a sessiont. Rákerestem, olyankor nagyon magas a cpu használat, memoriábol kb a felèt használja. Cpu az majdnem 100% olyankor :S

Akkor futtass le pár vírusírtót!
Pl TrojanHunter (ezt torrentről, mert a free csak megkeresi őket, de utána nem csinál semmit), Malwarebytes, vagy pár vírusírtó online scannerét.

Élő ügyfélszolgálat