Avastot használok, az már többször is jelezte h vmi vírust blokkolt, de szerinten nem írtotta ki. Megpróbálom azokat amiket mondtál. Köszi
Csak nekem nem működik a HM2 FullTilten amióta legutóbb frissítették? Ha valaki tud valami megoldást azt nagyon megköszönném.
Csak nekem nem működik a HM2 FullTilten amióta legutóbb frissítették? Ha valaki tud valami megoldást azt nagyon megköszönném.
Köszi szépen!
Hud
Sziasztok!
Játék közben a HUD-nak csak az a része jelenik meg amelyiken beállításokat lehet végezni, meg mutatja az előző pár leosztást. Egyik játékosnál se jelenik meg az a rész aminek a statokat kellene mutatnia. Hogy lehet beállítani hogy megjelenjen?
ilyenkor mit lehet csinálni?:
ilyenkor mit lehet csinálni?:
Sziasztok!
Mièrt van az, hogy egy session után rögtön nem tudom visszanèzni a handeket? Rámegyek az active sessionre ès az előző napit dobja fel, csak másnap tudom mindig visszanèzni. Ötlet? Thx
valaki tapasztalt már hasonlót:ha igen mit lehet tenni?
Lassan megtelik a meghajtóm amire HM menti a handeket!Elég amatőr vagyok a témában...Mit lehet tenni?Esetleg ha régebbi mappákat törlök a HM adatbázisból az gond lehet a HM működés szempontjából?
A segítséget előre is köszönöm!