Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

BT86
Válasz player09 kommentjére
2015. júl. 4. 14:57

Lassan megtelik a meghajtóm amire HM menti a handeket!Elég amatőr vagyok a témában...Mit lehet tenni?Esetleg ha régebbi mappákat törlök a HM adatbázisból az gond lehet a HM működés szempontjából?
A segítséget előre is köszönöm!

Ha csak úgy beletörölsz, az bármilyen program esetén gondot okozhat.
Amiket törölhetsz:
postgresql/data/pg_log mappa tartalma (régen előfordult, hogy több GB felesleges log fájl volt benne, mostanában törlődik nálam, de nem vagyok benne biztos, hogy a HM változtatott-e ezen, vagy az egyik takarító program törli)
HMArchiv mappa tartalmát átrakhatod másik meghajtóra (esetleg HM-ben is átállíthatod, hogy máshová mentse, de ez nem olyan nagy helyet foglal)
Vagy megpróbálhatod a felesleges fájlokat törölni (pl Advanced System Care, CCleaner), csak ezeknél nem árt átfutni a beállításokat, hogy olyat ne töröljön, ami később kellhet (pl böngészési előzmények).

A HM Home fülnél a Database-re kattintva meg tudod nézni mekkora az adatbázis. Legvégső esetben (vagy ha régi handek is vannak benne) akkor abból is lehet törölni, de először a korábban leírtakat próbáld meg szerintem.
Belassulni/akadozni szokott a gép a HM használata közben?

player09
Válasz BT86 kommentjére
2015. júl. 6. 8:31

Ebben a mappában(postgresql/data/pg_log mappa tartalma)tényleg csak felesleges fájlok vannak?Csak mert a mérete 118Gigára rúg.....Nem tudom ebből mi törölhető és mi nem.Elnézést ha nagyon amatőr a kérdésem..

kertitorp
Válasz BT86 kommentjére
2015. júl. 6. 15:10

Ha csak úgy beletörölsz, az bármilyen program esetén gondot okozhat.
Amiket törölhetsz:
postgresql/data/pg_log mappa tartalma (régen előfordult, hogy több GB felesleges log fájl volt benne, mostanában törlődik nálam, de nem vagyok benne biztos, hogy a HM változtatott-e ezen, vagy az egyik takarító program törli)
HMArchiv mappa tartalmát átrakhatod másik meghajtóra (esetleg HM-ben is átállíthatod, hogy máshová mentse, de ez nem olyan nagy helyet foglal)
Vagy megpróbálhatod a felesleges fájlokat törölni (pl Advanced System Care, CCleaner), csak ezeknél nem árt átfutni a beállításokat, hogy olyat ne töröljön, ami később kellhet (pl böngészési előzmények).

A HM Home fülnél a Database-re kattintva meg tudod nézni mekkora az adatbázis. Legvégső esetben (vagy ha régi handek is vannak benne) akkor abból is lehet törölni, de először a korábban leírtakat próbáld meg szerintem.
Belassulni/akadozni szokott a gép a HM használata közben?

A pg_log mappa tartalma teljes egészében törölhető? Most néztem meg, nálam 22 GB, picit sokallom.

BT86
Válasz kertitorp kommentjére
2015. júl. 7. 14:22

A pg_log mappa tartalma teljes egészében törölhető? Most néztem meg, nálam 22 GB, picit sokallom.

Igen, nyugodtan. Azok csak naplófájlok.

BT86
Válasz player09 kommentjére
2015. júl. 7. 14:24

Ebben a mappában(postgresql/data/pg_log mappa tartalma)tényleg csak felesleges fájlok vannak?Csak mert a mérete 118Gigára rúg.....Nem tudom ebből mi törölhető és mi nem.Elnézést ha nagyon amatőr a kérdésem..

118 giga??? Úristen... A 22 is sok, de az még simán összejöhet 1-2 év alatt. Mióta nem raktad újra a gépet/programot?
Elvileg csak .log kiterjesztésű fájloknak kell benne lenni. Csak azok vannak? Ha igen, akkor nyugodtan töröld.

player09
Válasz BT86 kommentjére
2015. júl. 7. 21:53

Köszönöm a segítséget!(BT86)Úgy néz ki így megoldódott a problémám.:)

gab1ka
Válasz joad kommentjére
2015. aug. 1. 18:33

A Table Scanner 2 ami a HM2höz jár az működik az új Pokerstars 7 kliens-el? 2014-es kommentek szerint nincs support,a Stars 6-os verziójára nem tudok visszatérni magát a szoftvert mégis árulják..Csak nálam nem megy a dolog? Mindössze kipróbálnám,eddig még nem használtam.

Szerk.: Megvan, beta update

cimbi79
Válasz ZsoleszAK47 kommentjére
2015. aug. 3. 16:58

Postresql kapcsolódási probléma

Sziasztok! Több hónapi kihagyás után kedvem támadt játszani,erre a hm2 be belépve ezt az ablakot dobta ki nekem a gép! holdem manager 2.0 wizard : Connect to PostgreSQL Databese,/ The PostreSQL service cannot be found/ innen kezdve nem tudom mit kell csinálni! Valaki segitsen nekem!

BT86
Válasz cimbi79 kommentjére
2015. aug. 4. 1:05

Sziasztok! Több hónapi kihagyás után kedvem támadt játszani,erre a hm2 be belépve ezt az ablakot dobta ki nekem a gép! holdem manager 2.0 wizard : Connect to PostgreSQL Databese,/ The PostreSQL service cannot be found/ innen kezdve nem tudom mit kell csinálni! Valaki segitsen nekem!

Indítsd el a Start menü/postgresql/start servert, majd utána a HM-et, hátha segít!

21PoKeRaRcSuNy
Válasz joad kommentjére
2015. aug. 4. 12:04

Hali
Melyik az a stat?
BvB stat , sb-ről ha limpelek ,hány százelékban emel rá ?
a másik stat pedig ennek a folytatása,hány százalékban CBetel ?

Élő ügyfélszolgálat