Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

apa100
Válasz Ace Martin46 kommentjére
2015. szept. 11. 19:22

Helló!
Látom mostanában nem volt túl nagy élet ebben a topikban de azért teszek egy próbát.
Már egy ideje használom a Pokerstarson a HM2-t és tökéletesen működik nincs vele semmi probléma. Néhány napja azonban elkezdtem játszani a Full Tilten és egyszerűen sehogy nem akar megjelenni a HUD. A leosztásokat menti azokat simán vissza is tudom nézni a HM2-ben de csinálhatok bármit a HUD sehogy nem akar előjönni.
Valakinek valami ötlete?

Helló.
Mentés nyelve-ha nem angol-
az amcsi idő és ami időnk közti eltérés is kehet az oka.

Ace Martin46
Válasz apa100 kommentjére
2015. szept. 12. 22:01

A mentés nyelve angolra van állítva és már az időzóna problémát is megoldottam. Először ugyebár átállítottam a Full Tiltes órát a mi időzónánkra de akkor a HM2-ben volt néhány óra eltérés. Ekkor én is arra gondoltam hogy biztos ezért nem jelenik meg a HUD hiszen gyakorlatilag a múltban játszottam a HM2 szerint. :)) Ekkor bíbelődtem hogy megtaláljam azt az időzónát amiben már a jelenben játszom de ezt is megoldottam. Így már elvileg ezzel sem lehet baj de azért kösz hogy próbáltál segíteni. :)

SötétEgér
Válasz joad kommentjére
2015. szept. 24. 19:28

Nem tudja valaki, hogy tudnék handeket selejtezni? Nagyon nagy adatbázis gyűlt össze, hudoz csak 4 hónapnál nem öregebb játékot használok, viszont a több éves partikat fölöslegesen tölti be, mert úgysincs rá szükségem, arra gondoltam törölnék minden 1-2 évnél régebbi handet.

kertitorp
Válasz SötétEgér kommentjére
2015. szept. 25. 13:58

Nem tudja valaki, hogy tudnék handeket selejtezni? Nagyon nagy adatbázis gyűlt össze, hudoz csak 4 hónapnál nem öregebb játékot használok, viszont a több éves partikat fölöslegesen tölti be, mert úgysincs rá szükségem, arra gondoltam törölnék minden 1-2 évnél régebbi handet.

Database/Purge hands, be tudod állítani mikortól törölje a handeket. Ha ezzel megvagy akkor vacuum, analyze, reindex a pgAdminIII-ban ( a HM oldalán pontos leírást találsz erről ).

CsMarc
Válasz kertitorp kommentjére
2015. szept. 25. 14:14

Hand History hiba

Sziasztok!

Olyan hibával találkozott már valaki, hogy a HM2 hibásan importálja be az adatokat? Értem ezalatt, hogy például egy versenyeredményt, ahol elvileg sokkal kisebb lenne a pénznyeremény, szignifikánsan nagyobbnak jegyez, illetve rosszul jegyzi a tournamenten induló játékosok számát is!

Ez miért lehet? Valami bug, vagy én csináltam valamit rosszul?

Köszi a válaszokat előre is!

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2015. szept. 25. 14:21

igen, nekem is rosszul mutat sokmindent. igazából még nem foglalkoztam a dologgal, de ha tud valaki rá megoldást, akkor szivesen veszem én is :)

d-_-b
Válasz joad kommentjére
2015. szept. 25. 21:25

a mai nap kb háromszor fagyott le minden a hm miatt, csak nálam? mindenkinek jól szuperál a legujabb verzió?

hosocske
Válasz d-_-b kommentjére
2015. okt. 6. 11:00

pár napja nem tudok note-okat írni csak megnézni a régieket, amennyiben fut az NC,viszont ha lelövöm minden jó. Vkinek vmi ötlet, hogy hol lehet a hiba? :)

Roland1988HU
Válasz joad kommentjére
2015. okt. 18. 18:53

Sziasztok,

Olyan gondom lenne, hogy újratettem a windows-t és azóta egyik Ipokerem sem jeleníti meg a HUD-ot. Systembe természetesen bepipáltam, hogy mentse a Historyt de semmi. Régen volt e C meghajtón egy Poker mappa és oda rakosgatta bele de most semmi. Sajnos mivel a winyóm elszállt így nem tudtam átmenteni. Valaki tud segíteni? Előre is köszi.

BT86
Válasz Roland1988HU kommentjére
2015. okt. 20. 20:49

Sziasztok,

Olyan gondom lenne, hogy újratettem a windows-t és azóta egyik Ipokerem sem jeleníti meg a HUD-ot. Systembe természetesen bepipáltam, hogy mentse a Historyt de semmi. Régen volt e C meghajtón egy Poker mappa és oda rakosgatta bele de most semmi. Sajnos mivel a winyóm elszállt így nem tudtam átmenteni. Valaki tud segíteni? Előre is köszi.

Szerintem nem rendszergazdaként indítod a programokat.

Élő ügyfélszolgálat