Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egyszerűen nem tudom előcsalni 888on a HUDot. Nem SNAP-et játszok :P verseny, sng, mindegy, sehol sincsen... HHt menti, nyelv angol...
köszönöm a segítséget előre is!
Már azt hittem én vagyok ekkora "zseni", hogy nem sikerül beállítanom...
Szeretnék egy kis segítséget kérni nálam nagyobb tapasztalattal rendelkező kollégáktól. Az asztali gépem crashe miatt egyenlőre egy laptopon játszom. zoom 2 asztalra szeretnék kérni javaslatot HUD összeállításra olyan formában hogy azért még áttekinthető maradjon az információhalmaz. 15 colos kis monitor és a prioritásokkal vagyok gondban a HUD terén.
Előre is köszönöm az ötleteket.
Sziasztok!
Tud vlki segíteni, hogy ha a holdem managgerem felét eladtam, hogy tudom tudja a másik fél használni.
Belépek a HM oldalára ott az accom, resetelni kell?
Ő is ugyanazt a kódot használja amit én?
Köszönöm
nálam se megy, írjon valaki akinél megy
Sziasztok!
Annak mik lehetnek az okai, hogy a HUD-ot nem látom? Mi a megoldás rájuk?
Köszi!
üdv lenne egy kérdésem ... vagyis egy képem mi a véleményetek ? nem értek hozzá ezért kérdem hogy ez nagy szopó vagy normális . valahogy úgy érzem hogy szívatnak :( már lassan a bőgés kerülget. valaki elmagyarázza hogy mit jelentenek a számok. persze nem arra vagyok kíváncsi hogy mekkora fish vagyok. Azt tudom én is .
Sziasztok! Alábbi problémám: PS-en PLO ZOOM-on nincs HUD-om, de a sima PLO-n van. A HM2 importálja a handeket, reportban látható.
Eddig a következőket ellenőriztem:
- HM2 legújabb ver. fut
- HM2 indítom először, aztán a PS klienst
- PS+ HM2 rendszergazdaként fut
Mit tudnék még ellenőrizni? A segítséget előre is köszönöm.
holdem manager
Sziasztok!!!Kérlek titeket kéne a tanácsotok mikor letöltöm a HM2 akkor a pokerstars valamiért blokkolja és nem indul el a site és mindig újra kell raknom a sitetot ez miért van ?
Helóka!
Netbeten Multy entry versenyeken nincs HUD-om , valaki meg tudná mondani hogy mi lehet az oka ,vagy senkinek nincs?