Sziasztok!
Az a problémám, hogy a replayerben, csak nagyon max 1-2k-s minta jelenik meg az ellenfelekről és rólam is. Játék közben ez a probléma nem áll fenn. Az alap replayer beállításokkal tisztában vagyok, nem ott lesz a probléma. Már odáig jutottam, h töröltem egész hm-et és sql-t is, back up után mégis megmaradt a probléma. Erre van valami megoldásotok? válaszokat előre is köszönöm
Bocsi a láma kérdésért, de ha 2, vagy több terembe játszom akkor mindegyikhez hozzak létre külön adatbázist? Vagy hogy a legpraktikusabb több terem leosztásait kezelni?
Szerintem érdemes ugyanabban az adatbázisban tárolni a handeket a külön termekből is, így ha szűrni szeretnél dolgokra, elemezni, akkor egyszerűen meg tudod tenni. Készítesz egy player aliast, amibe bepakolod az accountokat, és egyben lesz minden leosztásod.
Kivétel, ha mondjuk mindegyik teremhez használsz jelentős mennyiségű hand historyt, akkor lehet, hogy praktikusabb külön adatbázisban tárolni őket, hogy bírja a gép.
Erre tudna valaki megoldást?
Mintha betöltene a program, már tölti a handeket aztán ezt kiírja és kilép.
Hm2
Sziaszok!
Nem indul a pokerstars mióta feltettem a HM2 trialt, se asztalról se a progin belüli indítással se megy. Töröltem a HM2-t revo uninstallerel, azután se lett jó, csak miután rendszer visszaállítást csináltam.
Mi lehet a gebasz?
ipoker új kliensen a table hud nem jeleníti meg az utolsó 3handet , normál asztalon rendesen megjelenik(minden más is rendesen működik). hm2 frissitve. Ezzel mit lehet kezdeni?
Sziasztok! Problema a kovetkezo: bizonyos jatekosok eseten nem a valoban meglevo handszamuk alapjan irja ki a statokat a HUD, hanem ujra kezdi a szamolast, mintha elfelejtette volna, hogy mar benne van pl 1000 hand az adott jatekosrol az adatbazisban. Tapasztalt mas ilyet, tud valaki megoldast?
Telorol vagyok, igy csak emlékezetböl mondom: a hud settingsben kell lenni olyan beállitásnak, hogy hány hónapra visszamenőleg jelenítse meg a statokat, talán ott próbálkozz.
Már működik a HUD az új ipoker kliensen? Kell hozzá valamit állítani, mert nekem nem indult el...
Sziasztok! A HM1-hez volt SNG wizard licenszem. Most a Pokerstars küldött egy levelet, hogy nem használhatom tovább a HM1-et, így váltok HM2-re. Az SNG wizard licenszemet tudom érvényesíteni, vagy abból is újat kellene vennem?
Köszi!