Szerintem még trial módban van a szoftver. Lehet, hogy nem írtad be a license kulcsodat? Kattints rá a 'My Licenses' ikonra, és ott 'Enter my license code'-ra, ott megadhatod.
Kösz, így már jó.:)
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a replayerben, csak nagyon max 1-2k-s minta jelenik meg az ellenfelekről és rólam is. Játék közben ez a probléma nem áll fenn. Az alap replayer beállításokkal tisztában vagyok, nem ott lesz a probléma. Már odáig jutottam, h töröltem egész hm-et és sql-t is, back up után mégis megmaradt a probléma. Erre van valami megoldásotok? válaszokat előre is köszönöm
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a replayerben, csak nagyon max 1-2k-s minta jelenik meg az ellenfelekről és rólam is. Játék közben ez a probléma nem áll fenn. Az alap replayer beállításokkal tisztában vagyok, nem ott lesz a probléma. Már odáig jutottam, h töröltem egész hm-et és sql-t is, back up után mégis megmaradt a probléma. Erre van valami megoldásotok? válaszokat előre is köszönöm
Hali!
Nem tudom segít-e ez a leírás HM oldalán + a benne található 2 link:
Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Setting a max hand value on the replayer
De akkor gondolom a Replayer-ben a HUD megnevezésed elött lévő "kis fogaskerék"-re (vagy mi az) kattintással feljövő HUD Options-ben a Max Replayer Hands értékét már próbáltad állítani...
Feltételezem a Backup meg fontos lenne a note-ok, stb. miatt...
Nincsen egyéb ötletem.
igen azokkal a beállításokkal tisztában vagyok :) ha nem bacj upot csinálnék, hanem szimplán exportálnám a handjeimet az mást eredményezne?
Sziasztok! Mit csináljak, ha újratelepítem a windowst, de a C-n van a HM2? Másoljam át a D-re vagy egy CD-re?
Sziasztok! Mit csináljak, ha újratelepítem a windowst, de a C-n van a HM2? Másoljam át a D-re vagy egy CD-re?
windows 10-em van és most használom először, de a HM-et nem akarja elindítani. Mi lehet a hiba?
Bocsi a láma kérdésért, de ha 2, vagy több terembe játszom akkor mindegyikhez hozzak létre külön adatbázist? Vagy hogy a legpraktikusabb több terem leosztásait kezelni?