Letöltöttem a próbaverziót, erre kért valami license kódot. Na kösz. :(
Inkább megvezsem majd, azt kész.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e a HM2-ben olyan stat, hogy bet vs missed cbet - fold / floatbet - fold? Ha igen, akkor mi a megnevezése, mert az ég egy adta világon nem találom. Nincs PT4-em, de abba úgy tudom van ilyen stat.
Kicsi off: A fold to check-raise stat csak arra az esetre vonatkozik, amikor preflop agresszorként meg check-raiselnek, vagy arra is amikor bet vs missed cbetelnek ellenünk, és azt raiseljük meg?
HM2 Kulcsot vennék ócó pénzért...ha esetleg tud valaki... eladokerekpar001@gmail.com
HM2 PRO Holdem+Omaha második gépes szériakulcsot eladnám $80 (skrill). érdeklődni itt, vagy a doncsicsko@gmail.com
Nem fogadja el a kártyaszámom, mikor meg akarom venni a HM2-őt. Dombornyomott visa kártyám va, raiffeisenes. Kéri a kártyaszámot, és a "CVV kódot". Melyik a CVV kód és hány számjegyű? Pls help.
Na most sikerült, csak bekellett írni a kártya lejárati idejét, a CVV kód meg 3 számjegyű. Csak most kiírta, hogy gyanúsnak találják és megvizsgálják.
Sziasztok!
Most kezdtem el zoomon játszani és hm2-ben az eddig lejátszott mindhárom sessionnel volt 10-20bb eltérés a ps és hm2 között ez normális, mi lehet az oka?
köszi
Sziasztok!
Most kezdtem el zoomon játszani és hm2-ben az eddig lejátszott mindhárom sessionnel volt 10-20bb eltérés a ps és hm2 között ez normális, mi lehet az oka?
köszi
Köszi a gyors választ!
Közbe kiderüld, hogy simán usererror volt;p
Az normális, hogy megvettem a HM2-t, és "registered trial"-nak van írva?