Sziasztok!
Hogyan lehet azt megoldani, hogy a notecaddys noteokat ne kreáljon a HM2-őm? Rendkívül zavar, hogy kreál olyan noteokat amiknek semmi értelme és csak a helyet foglalják...
Csak HM-ed van? Tehát külön nincs Notecaddy license-d, csak a HM-be épített ingyenes ("reklám") NC?
Mert akkor lehet, h nem tudod inaktiválni.
Illetve, h a HUD-ban mutassa, azt itt tudod kikapcsolni -->
Csak HM-ed van? Tehát külön nincs Notecaddy license-d, csak a HM-be épített ingyenes ("reklám") NC?
Mert akkor lehet, h nem tudod inaktiválni.
Illetve, h a HUD-ban mutassa, azt itt tudod kikapcsolni -->
Úgy emlékszem akkor is elindítható a notecaddy, ha nincs licensz, de csak pár def van benne, azokat kéne inaktívvá tenni. Nálam van licensz, szóval nem tudom megnézni. Mondjuk, mióta a pokerstars megtiltott egy csomó mindent, eléggé feleslegessé vált a notecaddy mivel legtöbb funkcionálitása nem érhető el.
Mondjuk, mióta a pokerstars megtiltott egy csomó mindent, eléggé feleslegessé vált a notecaddy mivel legtöbb funkcionálitása nem érhető el.
éppen ez az, megmaradt a funkcionalitás negyede
Sziasztok!
Játék közben rá akartam menni az active session menüre, de kifagyott tőle a hm, miután újraindítottam beadta az issue resolution ablakot, viszont ott akár küldök nekik valamit a problémáról, akár nem, bezárja utána a hm-et, azóta is ezt csinálja minden indítást követően egyből.
Tud rá valaki valami megoldást?
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a HM mostanában erőssen belassult és fagyogat, a gépet is erőssen megfogja (Samsung NP900) nem egy erőmű, de úgy gondolom, hogy a HMet és négy-hat asztalt simán bírnia kéne.
Rákutantottam a feladatkezelőben és 2500-2800 MB-ot!!! zabál röktön indítás után!
WTF?
Valakinek valami ötlete?
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a HM mostanában erőssen belassult és fagyogat, a gépet is erőssen megfogja (Samsung NP900) nem egy erőmű, de úgy gondolom, hogy a HMet és négy-hat asztalt simán bírnia kéne.
Rákutantottam a feladatkezelőben és 2500-2800 MB-ot!!! zabál röktön indítás után!
WTF?
Valakinek valami ötlete?
Szia!
Sok hely van még az ssd-n. Viszont közben sikerült megoldanom a Hmben a HUD settings/HUD designer a show caddy notes és start caddy report on HUD lanuch-ból pipát kivettem. Ez valamejjest segített, de a legnagyobb segítséget a Windows Doctor progival értem el. Windows Doctor - Top Registry Cleaner and Windows System Optimizer
Optiamalizálás után is látványos a javulás, de ajánlom a memory defrag funkcióját, ha a HM memória igénye esetleg játék közben felszaladna valakinek, akkor lehet nyomkodni a clear gombot és rendet tesz a doki.