Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

lumpi
Válasz joad kommentjére
2016. okt. 23. 11:15

Sziasztok!

Hogyan lehet azt megoldani, hogy a notecaddys noteokat ne kreáljon a HM2-őm? Rendkívül zavar, hogy kreál olyan noteokat amiknek semmi értelme és csak a helyet foglalják...

Aenima
Válasz joad kommentjére
2016. okt. 23. 16:42

Csak HM-ed van? Tehát külön nincs Notecaddy license-d, csak a HM-be épített ingyenes ("reklám") NC?
Mert akkor lehet, h nem tudod inaktiválni.
Illetve, h a HUD-ban mutassa, azt itt tudod kikapcsolni -->

lumpi
Válasz Aenima kommentjére
2016. okt. 24. 2:04

Csak HM-ed van? Tehát külön nincs Notecaddy license-d, csak a HM-be épített ingyenes ("reklám") NC?
Mert akkor lehet, h nem tudod inaktiválni.
Illetve, h a HUD-ban mutassa, azt itt tudod kikapcsolni -->

Üdv!

Igen csak az ingyenes beépített notecaddy. Az a vicc hogy rengeteg időt töltöttem már a HM2 tanulásával de az életbe nem ütött ez még nekem szemet amit a képen küldtél. Hatalmas köszönet érte! :D

GL

sztalin
Válasz joad kommentjére
2016. okt. 24. 12:45

Úgy emlékszem akkor is elindítható a notecaddy, ha nincs licensz, de csak pár def van benne, azokat kéne inaktívvá tenni. Nálam van licensz, szóval nem tudom megnézni. Mondjuk, mióta a pokerstars megtiltott egy csomó mindent, eléggé feleslegessé vált a notecaddy mivel legtöbb funkcionálitása nem érhető el.

Aenima
Válasz sztalin kommentjére
2016. okt. 24. 16:02

Mondjuk, mióta a pokerstars megtiltott egy csomó mindent, eléggé feleslegessé vált a notecaddy mivel legtöbb funkcionálitása nem érhető el.

Ez így nem igaz.
A legtöbb funkciója elérhető jelenleg is játék közben.
PS kliens futtatása nélkül (pl. elemzésre replayer-ben v. más site-okon használva) pedig az összes funkció működik.

Amik in-game letiltásra kerültek azok a következők:
- badges

- a különböző board texturákra vonatkozó statok

- Spark graphs

- Scatter graphs

- CaddyClock
- meg talán a NC által kreált színezések

Sztem még így is korrekt program, korrekt árért. Csak kevesen tudjuk kihasználni a benne lévő lehetőségeket. Bármilyen speckó statot le tudsz magadnak gyártani vele, (olyat, ami nem szerepel HM-ben v. PT-ben) és egész komoly elemzéseket is lehet vele készíteni.

sztalin
Válasz joad kommentjére
2016. okt. 28. 11:33

éppen ez az, megmaradt a funkcionalitás negyede

g_peti11
Válasz joad kommentjére
2016. nov. 17. 1:36

Sziasztok!
Játék közben rá akartam menni az active session menüre, de kifagyott tőle a hm, miután újraindítottam beadta az issue resolution ablakot, viszont ott akár küldök nekik valamit a problémáról, akár nem, bezárja utána a hm-et, azóta is ezt csinálja minden indítást követően egyből.
Tud rá valaki valami megoldást?

Rendes1
Válasz joad kommentjére
2016. nov. 19. 16:02

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a HM mostanában erőssen belassult és fagyogat, a gépet is erőssen megfogja (Samsung NP900) nem egy erőmű, de úgy gondolom, hogy a HMet és négy-hat asztalt simán bírnia kéne.
Rákutantottam a feladatkezelőben és 2500-2800 MB-ot!!! zabál röktön indítás után!

WTF?
Valakinek valami ötlete?

kertitorp
Válasz Rendes1 kommentjére
2016. nov. 20. 12:42

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a HM mostanában erőssen belassult és fagyogat, a gépet is erőssen megfogja (Samsung NP900) nem egy erőmű, de úgy gondolom, hogy a HMet és négy-hat asztalt simán bírnia kéne.
Rákutantottam a feladatkezelőben és 2500-2800 MB-ot!!! zabál röktön indítás után!

WTF?
Valakinek valami ötlete?

A processzort és a memóriát mennyire terheli menet közben? Illetve mekkora szabad hely van a meghajtódon? Ezek is belassíthatják.

Rendes1
Válasz kertitorp kommentjére
2016. nov. 20. 15:23

Szia!

Sok hely van még az ssd-n. Viszont közben sikerült megoldanom a Hmben a HUD settings/HUD designer a show caddy notes és start caddy report on HUD lanuch-ból pipát kivettem. Ez valamejjest segített, de a legnagyobb segítséget a Windows Doctor progival értem el. Windows Doctor - Top Registry Cleaner and Windows System Optimizer

Optiamalizálás után is látványos a javulás, de ajánlom a memory defrag funkcióját, ha a HM memória igénye esetleg játék közben felszaladna valakinek, akkor lehet nyomkodni a clear gombot és rendet tesz a doki.

Élő ügyfélszolgálat