Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

sztalin
Válasz joad kommentjére
2017. jan. 17. 12:22

Próbáltam kipurgálni a régi handeket a hm2-ből, HM Sync is be van kapcsolva, meg lehet neki mondani hogy ne szinkronizálja vissza az éppen kipurgált régi handeket kilépéskor? Nem találtam ilyen funkciót, pedig triviális lenne.

royaliver
Válasz chivasr911 kommentjére
2017. jan. 19. 14:58

Szuper! Bevált! Köszi!

skelet0n
Válasz joad kommentjére
2017. febr. 10. 20:32

Hi

Megtudná mondani vki,hogy miért csak pár hand-et látok a hm-ben,amikor legalább 500 hand-nek kéne lennie? Importálásnál kijelölöm,de úgy se történik semmi.
Willam hill teremben jó volt,utána váltottam stars-ra és ott valamiért nem jó.

skelet0n
Válasz skelet0n kommentjére
2017. febr. 11. 10:46

Meg van hiba elvileg.Angol verzióban kell felrakni a pokerstars-t.

szroli
Válasz joad kommentjére
2017. febr. 11. 11:24

Igy van

CsMarc
Válasz szroli kommentjére
2017. márc. 15. 10:57

HM2 és Starshelper

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy a Holdem Manager 2 és a Starshelper futtatható-e Macen? Olvastam még korábban valami olyasmit, hogy a HM2 nem, de mondjátok ti meg kérlek.

Előre is köszi a válaszokat.

barsza
Válasz joad kommentjére
2017. ápr. 25. 0:37

hogy tudom kideríteni, hogy nekem régi vagy új HM2-m van e?

és hogy pro, vagy small stakes?

beléptem az accountomra, de semmi infót nem látok.

2011-es a licencem. Ez még használható manapság?

allinkamikaze
Válasz joad kommentjére
2017. máj. 4. 20:33

üdv, kérnék egy kis útbaigazítást, mert szerkesztem a hudomat és összezavarodtam
pl az hogy Flop Check-Fold to CB OOP, azt jelenti hogy az agresszor ip van és bb xf-ot játszik a cbetre?
vagy Flop Cbet-Fold IP Single Raised, meg hogy cr-re dob a cbetelő?
Flop Fold to CB IP pedig hogy aggresszor oop van pl EP és BTN dob a cbetre?

Tir-X
Válasz allinkamikaze kommentjére
2017. máj. 4. 22:17

üdv, kérnék egy kis útbaigazítást, mert szerkesztem a hudomat és összezavarodtam
pl az hogy Flop Check-Fold to CB OOP, azt jelenti hogy az agresszor ip van és bb xf-ot játszik a cbetre?
vagy Flop Cbet-Fold IP Single Raised, meg hogy cr-re dob a cbetelő?
Flop Fold to CB IP pedig hogy aggresszor oop van pl EP és BTN dob a cbetre?

Igen, mindhármat helyesen írtad le, ezt jelentik.

Tir-X
Válasz barsza kommentjére
2017. máj. 4. 22:28

hogy tudom kideríteni, hogy nekem régi vagy új HM2-m van e?

és hogy pro, vagy small stakes?

beléptem az accountomra, de semmi infót nem látok.

2011-es a licencem. Ez még használható manapság?

Pedig elvileg az accountra való belépéskor a "My Account' oldal jön be, ahol mindent megtalálsz. Csatolok egy print screent az enyémről, ilyet keress. Jobb felül a 'My Account' gombra nyomva meglesz.

Itt pedig mint látod, nekem először HM1 Small Stakes volt, ennél fel volt tüntetve, hogy Small Stakes. Később megvettem a prot, ennél nem szerepel semmi, ezért úgy tippelem, hogy ha ott a small stakes, akkor az, ha nincs ott, akkor pro verziód van.

A régi vagy új HM2 részt nem értem. Ha arra gondoltál, hogy HM1 vagy HM2 van-e neked, ezt szintén láthatod. Ha csak Holdem Managert ír, akkor HM1-ed van, ha ott a kettes mögötte, akkor HM2-d.

A HM1 úgy tudom, hogy nem kap már frissítéseket, ezért nem igazán használható, de nem vagyok naprakész a kérdésben. A HM2 természetesen használható, akármikor is vásároltad. De ha jól sejtem az én adataimból, akkor 2011-ben még csak HM1 létezett, és neked is az van, de majd meglátod ez alapján.

Élő ügyfélszolgálat