Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

I.W.Y.Cash
Válasz joad kommentjére
2016. nov. 24. 12:24

Sziasztok!

Rég nm jtszotm és most elkezdtem KO pokert játszani a pokerstarson (36 fő hyperturbo 1 USD). Sem hud nem jön fel sem ev vonal nincs, szarok az winnings-ek is gyakorlatilag nem is ismeri fel a játékosszámot sem. Csak lemaradtam valami beállításról vagy szimplán szar a hm és nem ismeri ezeket a sng fajtákat.

Köszi a váaszoka.

JociBalboa
Válasz I.W.Y.Cash kommentjére
2016. nov. 24. 15:26

Sziasztok!

Rég nm jtszotm és most elkezdtem KO pokert játszani a pokerstarson (36 fő hyperturbo 1 USD). Sem hud nem jön fel sem ev vonal nincs, szarok az winnings-ek is gyakorlatilag nem is ismeri fel a játékosszámot sem. Csak lemaradtam valami beállításról vagy szimplán szar a hm és nem ismeri ezeket a sng fajtákat.

Köszi a váaszoka.

frissítés nem árthat pl

I.W.Y.Cash
Válasz JociBalboa kommentjére
2016. nov. 24. 15:30

frissítés nem árthat pl

Ezen természetesen túl vagyok.

JociBalboa
2016. nov. 24. 15:33

Ezen természetesen túl vagyok.

akkor lehet még nem tudja hm2 a Ko pókert :P - később megnézem nálam jó-e -
gl

I.W.Y.Cash
Válasz joad kommentjére
2016. nov. 26. 11:43

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a HUD használatát illetően a pokerstars új Beat The Clock sng-ivel kapcsolatban? Tudtommal működnie kellene, valami ilyet találtam a HM honlapján, de nálam nem megy. A handeket beolvassa, visszatudom nézni és replay-ban van hud is. De játék közben csak azt írja ki, hogy "waiting for hands" az asztal bal felső sarkában. A legfrissebb hm-et futtatom és minden szűrő default-ra van állítva.
Előre is kösz a válaszokat.

I.W.Y.Cash
2016. nov. 26. 21:41

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a HUD használatát illetően a pokerstars új Beat The Clock sng-ivel kapcsolatban? Tudtommal működnie kellene, valami ilyet találtam a HM honlapján, de nálam nem megy. A handeket beolvassa, visszatudom nézni és replay-ban van hud is. De játék közben csak azt írja ki, hogy "waiting for hands" az asztal bal felső sarkában. A legfrissebb hm-et futtatom és minden szűrő default-ra van állítva.
Előre is kösz a válaszokat.

Ha megoldást nem is tudtok legalább valakinél megy a hud Beat The Clock sng alatt? Már az segítség lenne ha tudnám, hogy nálam van a hiba és nem a HM bénázik.

WINAMAXDONK
Válasz joad kommentjére
2016. nov. 26. 23:46

##Gyárfás4prezx###

deadmonkey
Válasz joad kommentjére
2017. jan. 15. 21:10

sziasztok!
az lenne a problémám,hogy nem jelenik meg a hud a starson illetve nem importálja a handeket a HM2
a hand mentés kipipálva,nyelv angol,autoimport a hm2ben bekapcsolva,rendszergazdaként vannak futtatva,
mi lehet a probléma??a segitségeteket elöre is köszönöm

royaliver
Válasz deadmonkey kommentjére
2017. jan. 17. 11:40

Sziasztok Akadémiások!

Nem tudom, hogy másnál előfordult-e már a problémám. A játékosok statjai folyamatosan látszanak a képernyőn. Akkor is ha felhozok egy más programot (honlap, film stb) a statok látszanak. De ha két megnyitott asztal fedi egymást akkor is feljönnek a statok teljesen átláthatatlanná téve, hogy mit is látok. Segítsen már valaki aki tudja, hogy mi lehet a megoldás!

chivasr911
Válasz joad kommentjére
2017. jan. 17. 12:06

Hud settings/general settings/advenced settings--> "force HUD on top of tables"

innen szedd ki a pipát

Élő ügyfélszolgálat