Sziasztok. le töltöttem egy régebi verziót mert nekem is elő jött ez a porblépma a firsités után csak valamiért a versenyasztalokon nem jelenik meg a hud Cashgamben viszont igen valaki tudna segiteni mi lehet a gond ?
Sziasztok! :)
Letöltöttem a legújabb verziójú Holdem Manager 2-őt!
S minden egyes alkalommal, amikor megpróbálom elindítani, feldob egy "hibaüzenetet"!
Mit tegyek, hogy megszűnjön a hiba, s futtatni tudjam a progit? :)
HM2 smallstakes valakit érdekel felesben?
A Google írd be, a hiányzó dll-t, és ott letudod tölteni, majd másold be a már kicsomagolt dll fájlt a HM2 könyvtárába. Ennyi
Skacok, ha a HM2-ben allias alatt összefésültem a két nickem alatt lévő összes handet, és azt lementettem, akkor azt később betudja importálni a tracker?
Mert én próbálom, de 25 handnél megáll a szitu? Tud erről valaki valamit?
(Közben megjött a válasz. Nem lehet.)
A HM2 mappájában lévő összes alkalmazást lásd el rendszergazdai jogosultsággal. És ha nem lesz jó, akkor a HM2 parancsikon jobb klikk- tulajdonságok-kompatibilitás - Asztal-összeállítás letiltása pipa.
Elvileg mennie kellene így.
Az a .dll fájl amit hibának ír, az benne van a mappában, tehát nincs elveszve!
S pont ugyan ezt a dll fájlt pedig nem találom neten!
Lehet, hogy én vagyok a béna, vagy nem tudom, hogy kell keresni, de én úgy ahogy van az egész dll fájl nevét beírtam google, s nem adott ki rá találatot. :( :)
https://www.mediafire.com/file/ui6lne0bgy5dp68/MvsApiServices_x64.dll/file
próbáld ezzel
Illetve még ezt találtam:
https://forums.holdemmanager.com/showthread.php?t=538895&p=2496692#post2496692
Igen, a második linkbe már én is belefutottam, s az is egyezik, hogy nekem is Win 7-em van, s én is az eredeti oldalról szedtem le az aktuális HM2-őt! Szval lehet, vagy valószínű, hogy ugyan az a probléma volt ott akkor, mint nekem most! Bár nem igazán értem, mit is kéne tennem azzal a két fájlal, amit megemlítenek abban a topicban... (a dll fájl cseréje nem segített) Köszi a dll-t s a linket is azért titoo0219!
Azt írja, hogy a log.fájl hol található, és azt küld el a supportnak.