Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

Poker7Killer
Válasz ovechkin kommentjére
2018. dec. 1. 21:27

Sziasztok. le töltöttem egy régebi verziót mert nekem is elő jött ez a porblépma a firsités után csak valamiért a versenyasztalokon nem jelenik meg a hud Cashgamben viszont igen valaki tudna segiteni mi lehet a gond ?

Az Idegen
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 10. 11:02

Sziasztok! :)

Letöltöttem a legújabb verziójú Holdem Manager 2-őt!
S minden egyes alkalommal, amikor megpróbálom elindítani, feldob egy "hibaüzenetet"!

Mit tegyek, hogy megszűnjön a hiba, s futtatni tudjam a progit? :)

XiSiLdUrX
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 10. 13:46

HM2 smallstakes valakit érdekel felesben?

titoo0219
Válasz Az Idegen kommentjére
2018. dec. 12. 9:06

A Google írd be, a hiányzó dll-t, és ott letudod tölteni, majd másold be a már kicsomagolt dll fájlt a HM2 könyvtárába. Ennyi

titoo0219
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 12. 9:07

Skacok, ha a HM2-ben allias alatt összefésültem a két nickem alatt lévő összes handet, és azt lementettem, akkor azt később betudja importálni a tracker?

Mert én próbálom, de 25 handnél megáll a szitu? Tud erről valaki valamit?

(Közben megjött a válasz. Nem lehet.)

titoo0219
Válasz Poker7Killer kommentjére
2018. dec. 12. 9:10

A HM2 mappájában lévő összes alkalmazást lásd el rendszergazdai jogosultsággal. És ha nem lesz jó, akkor a HM2 parancsikon jobb klikk- tulajdonságok-kompatibilitás - Asztal-összeállítás letiltása pipa.

Elvileg mennie kellene így.

Az Idegen
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 13. 21:23

Az a .dll fájl amit hibának ír, az benne van a mappában, tehát nincs elveszve!
S pont ugyan ezt a dll fájlt pedig nem találom neten!
Lehet, hogy én vagyok a béna, vagy nem tudom, hogy kell keresni, de én úgy ahogy van az egész dll fájl nevét beírtam google, s nem adott ki rá találatot. :( :)

titoo0219
2018. dec. 14. 7:50
Az Idegen
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 15. 14:17

Igen, a második linkbe már én is belefutottam, s az is egyezik, hogy nekem is Win 7-em van, s én is az eredeti oldalról szedtem le az aktuális HM2-őt! Szval lehet, vagy valószínű, hogy ugyan az a probléma volt ott akkor, mint nekem most! Bár nem igazán értem, mit is kéne tennem azzal a két fájlal, amit megemlítenek abban a topicban... (a dll fájl cseréje nem segített) Köszi a dll-t s a linket is azért titoo0219!

titoo0219
2018. dec. 15. 19:17

Azt írja, hogy a log.fájl hol található, és azt küld el a supportnak.

Élő ügyfélszolgálat