Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

pokeryorki
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 29. 20:29

Köszi, nekem segített.

Idefyt
Válasz pokeryorki kommentjére
2019. jan. 17. 23:05

Zoom asztal HUD megjelenítés

Sziasztok, nem szeretném a több száz oldalt átnyálazni.
Ha valaki tudna segíteni megköszönöm.
Waiting for hand feliratot látok csak a stars zoom asztalon.
A handeket betölti a HM2-be, de a hud nem akar megjelenni az asztalon.
Megoldás?

Zoli79
Válasz joad kommentjére
2019. jan. 17. 23:11
Idefyt
Válasz Zoli79 kommentjére
2019. jan. 17. 23:20

Valószínű, hogy ez neked is segíteni fog:
https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/28-party-poker-244.html#post733281

Köszi, valóban megoldódott ezzel :D

pokeryorki
Válasz joad kommentjére
2019. jan. 27. 21:11

Vki meg tudja mondani, h hol lehet beállítani a HUD statjait áttetszőre?

kacsa1st
2019. jan. 28. 11:40

Vki meg tudja mondani, h hol lehet beállítani a HUD statjait áttetszőre?

Hali!

Ha a settings ablakot előhozod, akkor találsz egy olyan csuszkát amihez az "opacity" felirat van írva. Ezzel tudod az egész HUD áttetszőségét állítani.
[spoiler]
Image[/spoiler]

Ha olyan megoldásra gondolsz, hogy full áttetsző és csak akkor jön elő ha felé viszed az egeret, az nem tudom megoldható-e!!?

pokeryorki
Válasz kacsa1st kommentjére
2019. jan. 28. 11:50

Hali!

Ha a settings ablakot előhozod, akkor találsz egy olyan csuszkát amihez az "opacity" felirat van írva. Ezzel tudod az egész HUD áttetszőségét állítani.
Ha olyan megoldásra gondolsz, hogy full áttetsző és csak akkor jön elő ha felé viszed az egeret, az nem tudom megoldható-e!!?

Köszönöm, igen arra gomdoltam, hogy az egér ráhúzásával legyen látható az ellen hud-ja. Sok streamban látom és tetszik, mert így átláthatóbb lenne az asztal.

Bandessz
2019. jan. 28. 16:39

Köszönöm, igen arra gomdoltam, hogy az egér ráhúzásával legyen látható az ellen hud-ja. Sok streamban látom és tetszik, mert így átláthatóbb lenne az asztal.

LMGTFY

Összefoglalva: HM3 beta és PT4 hud tudja. HM2-be 6 év alatt nem sikerült lefejleszteni, úgyhogy nagy összeget mernék rá tenni, hogy ez így is marad.

pokeryorki
Válasz joad kommentjére
2019. jan. 28. 21:10

:( Azért köszi az infót!

kacsa1st
Válasz joad kommentjére
2019. jan. 29. 12:35

Ja az tényleg kúl meg nagyon letisztult, de én szeretek preflop is ránézni a hud-ra (főleg gyorspokin minden handben kénytelen vagyok)
Engem baromira zavarna ha pl CO-ból 3 sráchoz is oda kéne vinni az egeret!
Mondjuk ha csak dísznek van a hud akkor anélkül sokkal letisztultabb az egész és majd replayeben megnézhetjük session után, hogy std-be TT-vel 3b/push volt a játék SBvsBU egy 15/10/4 ellen ;)

Élő ügyfélszolgálat