Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

titoo0219
Válasz Az Idegen kommentjére
2018. dec. 15. 19:18

Próbáld meg azt, hogy letörlőd, és egy régebbi verziót telepítesz fel.

Poker7Killer
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 17. 1:47

Sziasztok, Nekem az oldotta meg ezt h irtam supportnak https://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=40784 el küldték ezt a linket fel telepitettem és már muködik.

titoo0219
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 17. 8:42

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013

Ez egy keretrendszer kell a program működéshez, de ez ha nincs telepítve a HM feltelepíti.

Ezek a pc-k sokszor szopatják az embert.

Az Idegen
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 17. 19:12

Hát Poker7Killer, nekem meg nem akarja telepíteni ezt a progit, amit a linken találok! :D
Teljesen készen vagyok! Nem hiszem el hogy ennyit kell cseszelődnöm ezzel már....., na joh jegelem a témát, mert tilten vagyok! :D :D

titoo0219
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 18. 8:20

És mit írt ki?

Mert a NEt. keretrendszernél szokott ilyen lenni, hogy ha van fent újabb verzió, akkor nem engedi a régebbit felrakni, de a Visual C++ nem szokott. Akkor ami van fent Visual töröld le, és rakd fel ezt.

Az Idegen
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 18. 18:09

Bármelyik utat választom, egy kattintásom marad, s utánna bezárul a program!

Most elvileg sikerült telepíteni ezt a mellék programot is!
Be is tudtam írni az e-mailem, s a jelszavam is!
De semmi több....:)

%appdata% keresésel a licens fájl végéről kimásoltam a "kódnak kinéző dolgot" ok-oltam rá, s akkor dobja ki ezt a szürkét, ami egyik csatolt képen van!

Hú de küzdeni kell vele! :D Egyébként volt már rajta, holdem manager 2 a lapimon, csak régebbi volt, mint amit a PS engedélyezett volna, s írt support, hogy frissítsem! Nah így keveredtem ebbe a dologba! :D

hpiste
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 18. 23:17

Sziasztok!

Olyan valakit keresek,aki teljesen képben van HM2-ben,és vállalna Skype-on keresztül,Teamviewerrel magyarázást és beállítást (Partypokeren és Betclic-en szeretném használni). A két ünnep között,vagy már majd csak szilveszter után lenne aktuális,és lehetőleg nem horror áron.
Akit érdekelne a dolog az vegyen már fel Skype-on, hpistee a nickem ott.
Előre is köszönöm a segítséget!

GL :)

deadmonkey
Válasz Zoli79 kommentjére
2018. dec. 28. 23:32

sziasztok!!

régebbi HM2-es verziót honnan tudok letölteni??

Zoli79
Válasz joad kommentjére
2018. dec. 29. 1:04

Szia!

A legegyszerűbb megnézni a saját gépeden a letöltés mappát, hogy nem maradt-e benne egy régebbi változat.
Ha itt nem találsz, akkor nézd meg itt a HM2 weboldalán: https://forums.holdemmanager.com/hm2-releases/

deadmonkey
Válasz Zoli79 kommentjére
2018. dec. 29. 8:47

Köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat