2.0.0.869 es verzióm van de ezen nem találok a settingsben table apperance > table graphics menü ponto
lehet nem jó helyen keresem?
Köszönöm.
Próbáld meg a settingsben>table appearance>table graphics
ha be van pipálva az hogy "Enable the new PokerStars Graphics Engine"
akkor kiszedni belőle a pipát és restart az egész progit
igen azt elfelejtettem odaírni, hogy ez nem HM2 probléma hanem PS kliens beállítás
nagyon szívesen ;)
Sziasztok !
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A HM2-ből hogyan lehetne egy olyan adatbázist lekérni a játékosokról :pl:a populáció: Mennyit CBET F,T,R ?
Mennyit X/R F,T, R stb....
A válaszokat előre is köszönöm !
Ez a smile nem tudom, hogy került oda , de én nem akartam...
HM2 Pokerstarson , Hud megjelenik de a leosztásokat nem számolja, egyiknapról a másikra csinálta ezt eddig minden működött. Table findernél jelzi hogy melyik asztalokon ülök. Tud esetleg valaki valami megoldást mi lehet a gond?
HM2 2.0.0.8629 verzióm van.
Pokerstars CG CashOut opció
Sziasztok,
Ha jól vettem észre, h ha PS-en allin szituációban elfogadom a CashOut lehetőséget, akkor azt a HM2 fégül mint bukó partit kezeli le.
Pld AA vs A3s partiban inkább választom a ~80% os kifizetést, mint a szerenccsétlen badbeatet, de ez HM2-ben végül nem látszik.
Tud erre vki vmi megoldást, ha van egyáltalán?
Sziasztok,
Ha jól vettem észre, h ha PS-en allin szituációban elfogadom a CashOut lehetőséget, akkor azt a HM2 fégül mint bukó partit kezeli le.
Pld AA vs A3s partiban inkább választom a ~80% os kifizetést, mint a szerenccsétlen badbeatet, de ez HM2-ben végül nem látszik.
Tud erre vki vmi megoldást, ha van egyáltalán?
Esetleg atirhatod kezzel a file-ban. Kicsit maceras meg 1.0 de mukodni fog