Ja az tényleg kúl meg nagyon letisztult, de én szeretek preflop is ránézni a hud-ra (főleg gyorspokin minden handben kénytelen vagyok)
Engem baromira zavarna ha pl CO-ból 3 sráchoz is oda kéne vinni az egeret!
Mondjuk ha csak dísznek van a hud akkor anélkül sokkal letisztultabb az egész és majd replayeben megnézhetjük session után, hogy std-be TT-vel 3b/push volt a játék SBvsBU egy 15/10/4 ellen ;)
sziasztok
Segítséget szeretnek kérni . Valamiért smg ,es ,mtt -en nem importalja automatikusan a handeket és nem jeleníti meg játék közben a hudot .Platform pokerstars angol a stars is és a mentett handhistoryt is angolul menti . cash gameben működik. Előre is köszönöm a segítséget
https://forums.holdemmanager.com/showthread.php?t=537765
HUD átláthatóságra válasz.
Nézd meg a site beállításoknál, hogy az import mappák között ott van-e az összes. katt. auto detect.
segédszoftverek
Siasztok mindenkinek !
Elöre is bocsanatot szeretnek kerni,ha nagyon hülyet kérdezek...
Elhataroztam venni egy Holdem Manager 2 . Halottam viszont HM 3-ról is. Érdemes megvárni,vagy már forgalomba van,és azt lenne érdemes megvenni ?
....Vagy teljes káoszban az agyam?
Mostanság játszom mtt és a gondom Partyn amikor átültet másik asztalra onnantól nem jön be a hud automatikusan. Ha nyomok egy stop/start hud-ot az sem segít, manuálisan kell a table finderrel megkeresnem ami rettentően bosszantó. Másnál is így van vagy a hiba az én készülékemben? Van esetleg valami ötlet ennek a kiküszöbölésére?
Másik gondom Starson 8 max mtt asztalokon fixen velem szemben ülő játékos statjai mindig hiányzik. Minden panelt elmozgattam nincs sehol az asztalt kinagyítottam hátha kívülre került, de nem. Automatikusan felismeri a HM, hogy 8 fős asztalon vagyunk. Erre esetleg valami ötlet?
Köszi előre is!
Tudna valaki segíteni pokerstarson nem mutatja a Hud-ot a leosztásokat tárolja a HM2, tegnap még minden rendben működött. Másnak volt esetleg hasonló gondja?
Tudna valaki segíteni pokerstarson nem mutatja a Hud-ot a leosztásokat tárolja a HM2, tegnap még minden rendben működött. Másnak volt esetleg hasonló gondja?
2.0.0.869 es verzióm van de ezen nem találok a settingsben table apperance > table graphics menü ponto
lehet nem jó helyen keresem?