HUD options ---> Config properties ---> No hero HUD vedd ki a pipát
elég sok bugról irtatok. mennyire használható már a hm2?
Megvettem a HM2-t és egész jól ment pár napig, habár elég lassan indult. Főleg az zavart, hogy elindul és utána felugrik egy kis ablak, ahol beolvassa a handjeimet. Ez mindenkinél van?
Nagyobb gond, hogy eltűntek bizonyos napok eredményei. Megnéztem a HM2Archve foldert és gyakorlatilag üres az utolsó pár nap megvan, meg tavalyról 2. Magában a HM2 több nap szerepel, de hiányosan.
Másnak volt ilyen? Újra kell importálnom a handeket a HM1-ből?
Sziasztok segítséget szeretnék kérni!
Hm 1 et használtam megvettem a hm2 -t és Hm1 et azóta nem tudom használni azt írja regisztrációs hiba stb.
Vissza lehet állítani hm1 -t valahogyan működő képes állapotba?
Ez az egyik kérdésem.
Másik problémám: hm2 be van állítva a leírtak szerint viszont a HUD cashgame asztalnál ha kettő van megnyitva akkor ugrál .. ha egyikre katintok másikon eltünik, továbbá egyiken megjelenik mindenki előtt másikon el van tolva össze-vissza es 6 max asztal esetében csak 3 stat van. Sng - és Turney asztaloknál meg sem jelenik.
Ezért szeretném visszaállítani HM1 -t az legalább működött és egyszerűen kezelhető volt.
köszönöm a segítséget előre is.
Hát én még tuti nem térek át rá. A Tourney-knél a grafikonnál az EV vonal kb minden indításnál máshogy néz ki. Nagyon gáz. Várni kell szerintem még pár hónapot, hogy ezt a sok bugot kijavítsák.
elég sok bugról irtatok. mennyire használható már a hm2?
Sziasztok!
Ha valaki már kérdezte akkor bocs! Azt szeretném megtudni, hogy a replayer-t miként tudnám rávenni, hogy alapból az első leosztással kezdjen, amikor a Replay All menü pontra kattintok!
A segítséget előre is köszi!
Sziasztok!
Újra kellett húznom a rendszert a gépemen, és nem tudom elindítani a HM2-t. "Holdem manager nannot connect to the PostgreSQL database server". Létezik rá valami egyszerű módszer hogy elinduljon ez a szar?
szia
ha win7ed van megprobalhatnad,hogy kikapcsolod a/az vezérlőpult/rendszer es biztonsag/felh fiokok .beallitasok és..felügyelete és ott huzd legalurra.
de ez csak tipp
Köszi, de sajnos XP van felrakva, mert az volt kéznél...már azon gondolkozom, hogy újratelepítem az egészet, és max bukom az eddigi handeket...
Sziasztok!
Újra kellett húznom a rendszert a gépemen, és nem tudom elindítani a HM2-t. "Holdem manager nannot connect to the PostgreSQL database server". Létezik rá valami egyszerű módszer hogy elinduljon ez a szar?