Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

bexi34
Válasz kormost kommentjére
2012. máj. 10. 12:50

Hogy tudom megcsinálni,hogy a zoom handeket a filterezésnél külön vegye?hiába állítom be neki a filternél,akkor is bekerül a sima asztaloknál játszott handek közé!

Onyi
Válasz bexi34 kommentjére
2012. máj. 11. 12:24

Sziasztok!

A Hm adatbázisom nagyobb mennyisége miatt a C meghalytómon már abszolut semmi helyem nincs. Valahogyan meg lehet csinálni, hogy az adatokat egy másik meghalytóra mentse, illetve a meglévő bázist átteni??
Előre is köszi a segítséget.

kormost
Válasz Onyi kommentjére
2012. máj. 11. 12:28

Sziasztok!

A Hm adatbázisom nagyobb mennyisége miatt a C meghalytómon már abszolut semmi helyem nincs. Valahogyan meg lehet csinálni, hogy az adatokat egy másik meghalytóra mentse, illetve a meglévő bázist átteni??
Előre is köszi a segítséget.

2 hozzászólással előbb ott van a megoldás! Installkor pedig megadod azt a drive-ot ahova telepíteni akarod!

Maxxxika
Válasz Onyi kommentjére
2012. máj. 11. 12:31

Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: Move Database to Another Hard Drive or Partition
Elvileg ez leírja, hogy teheted át másik meghaLYtóra :D

cursor 10
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. máj. 12. 13:29

A frissítés után ha a reports-ra kattintok nem jelenít meg semmit. Próbálkoztam újrarakni is de nem segített. Vmi ötlet?

kormost
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. máj. 12. 14:59

A frissítés után ha a reports-ra kattintok nem jelenít meg semmit. Próbálkoztam újrarakni is de nem segített. Vmi ötlet?

Indításkor látod, hogy betölti a leosztásokat?

cursor 10
Válasz kormost kommentjére
2012. máj. 12. 15:20

Indításkor látod, hogy betölti a leosztásokat?

Igen, minden része működött,de szerencsére közben megoldódott.

Ati
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. máj. 13. 14:20

Igen, minden része működött,de szerencsére közben megoldódott.

Velem is ez történt... hogyan is oldódott meg?

ajancsiii
Válasz Ati kommentjére
2012. máj. 14. 10:52

Olyan gondom lenne, hogy MTT sessionok közben időnként egy-egy asztalon nem frissül a HUD, több asztalon játszom egy időben de mindig csak egy-egy touron jelentkezik ez a probléma, a többi gond nélkül frissül. Ilyenkor újra kell indítanom a HM2-t és utána működik egy darabig de óránként valamelyik asztalon jelentkezik újra a probléma. Valakinek van hasonló gondja? A tourok és handek rögzítésére van valamilyen hatással az ha emiatt a gond miatt óránként be kell zárnom és újraindítanom a HM2-t? Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm, eléggé zavaró, hogy 10-15 asztal közül mindig figyelnem kell, hogy frissül e rendesen és hiteles e a stat amikor meghozok egy-egy döntést.

szatyika
Válasz Iniesta kommentjére
2012. máj. 14. 13:02

Sziasztok!

Pár napja telepitettem az új HM 2-t.
1 konkrét versenyt vagy handeket hogyan lehet kijelölni és menteni fileba???
Tud valaki segiteni ebben??
üdv

Élő ügyfélszolgálat