Sziasztok!
Pár napja telepitettem az új HM 2-t.
1 konkrét versenyt vagy handeket hogyan lehet kijelölni és menteni fileba???
Tud valaki segiteni ebben??
üdv
Olyan gondom lenne, hogy MTT sessionok közben időnként egy-egy asztalon nem frissül a HUD, több asztalon játszom egy időben de mindig csak egy-egy touron jelentkezik ez a probléma, a többi gond nélkül frissül. Ilyenkor újra kell indítanom a HM2-t és utána működik egy darabig de óránként valamelyik asztalon jelentkezik újra a probléma. Valakinek van hasonló gondja? A tourok és handek rögzítésére van valamilyen hatással az ha emiatt a gond miatt óránként be kell zárnom és újraindítanom a HM2-t? Ha valaki tudna segíteni azt megköszönöm, eléggé zavaró, hogy 10-15 asztal közül mindig figyelnem kell, hogy frissül e rendesen és hiteles e a stat amikor meghozok egy-egy döntést.
Velem is ez történt... hogyan is oldódott meg?
Sziasztok!
HM2-nél be lehet állítani valahogy azt, hogy a jelölt handeket egyszerre mutassa?
Mert eddig csak úgy tudtam nézni, hogy egyesével nézegettem az SNG-ket..
Sziasztok!
HM2-nél be lehet állítani valahogy azt, hogy a jelölt handeket egyszerre mutassa?
Mert eddig csak úgy tudtam nézni, hogy egyesével nézegettem az SNG-ket..
Ha egyre gondolunk, akkor:
1. Kiválasztod a versenyt vagy versenyeket (ctrl+a, shift vagy ctrl és klikk)
2. A versenyek és e leosztások között van egy sáv ahol elvégezhetsz bizonyos beállításokat, na itt van egy "Show only marked hands" checkbox, ezt kiválasztod
3. A mögötte lévő menüből kiválaszthatod, hogy milyen típusú leosztásokat, akarsz megnézni
Jajj, de köszi! :)
Múltkor valamiért nem tudtam kijelölni több versenyt és utána ezzel nem is próbálkoztam!
Ezer hála..jó pár percet spóroltál nekem! ;)
small stakaes Hm2-t lehet bővíteni pro-ra? Ha igen hogyan? Köszi
small stakaes Hm2-t lehet bővíteni pro-ra? Ha igen hogyan? Köszi
nálam is jelentkezik a probléma, de sajnos megoldást nem tudok rá. Nekem a hud leállítása és újraindítása is elég szokott lenni, nem kell a teljes szoftvert újra indítani.
HM2 angol forumon nem kérdeztél még rá?