Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager 2 (Az új HM2 topikja)

e79
Válasz Iniesta kommentjére
2012. nov. 1. 12:18

statok tárolása

Üdv mindenkinek. Kérdésem a következő lenne: HM2 MTT-nél minden uj asztalra átültetésnél törli a statjaimat, valamint ami jobban zavar, hogy a már lejátszott ellenfeleim statjait sem látom a következő versenyeken. valamiért nem tárolja. Tudna valaki ebben segíteni h mit kellene beállítani?
Valamint ami még érdekelne h honnan érdemes mikro MTT hand history-t vásárolni mit ajánlotok?

Thx.

Való
Válasz e79 kommentjére
2012. nov. 1. 16:06

Üdv mindenkinek. Kérdésem a következő lenne: HM2 MTT-nél minden uj asztalra átültetésnél törli a statjaimat, valamint ami jobban zavar, hogy a már lejátszott ellenfeleim statjait sem látom a következő versenyeken. valamiért nem tárolja. Tudna valaki ebben segíteni h mit kellene beállítani?
Valamint ami még érdekelne h honnan érdemes mikro MTT hand history-t vásárolni mit ajánlotok?

Thx.

Egyszerűen rossz a szoftver és mindenki csak kínlódik vele.

Bajzi
Válasz Való kommentjére
2012. nov. 3. 21:20

Sziasztok!

HM2-t használok, a Starsos számlám mellé nyitottam egy Ongameset is.
Az alias-nál beállítottam egymás mellé mind2 oldalon a nickemet, mégsem tudom összevegyíteni az eredményeimet. Mit felejthettem el/csinálhattam rosszul?

Tieru
Válasz Bajzi kommentjére
2012. nov. 3. 22:28

Gondolom az alap, hogy az alias nevet kell kiválasztani (graphs-nál, reports-nál stb.).

Bajzi
Válasz Tieru kommentjére
2012. nov. 4. 0:34

Gondolom az alap, hogy az alias nevet kell kiválasztani (graphs-nál, reports-nál stb.).

Jó nagy láma voltam.
Kösz a segítséget!

Sambenez
Válasz Való kommentjére
2012. nov. 4. 12:23

Egyszerűen rossz a szoftver és mindenki csak kínlódik vele.

Vagy csak meg kellene tanulni használni.
Vannak problémák vele, de akik kínlódnak azok nagy része user error miatt kínlódik.

kormost
Válasz Sambenez kommentjére
2012. nov. 4. 13:33

Vagy csak meg kellene tanulni használni.
Vannak problémák vele, de akik kínlódnak azok nagy része user error miatt kínlódik.

Igen: user error a VPIP :)

DaDirk
Válasz joad kommentjére
2012. nov. 4. 18:16

Hello,
segítséget szeretnék kérni HM2-höz:

1) Sikerült egy Alias-t kreálnom a Settings/Alias fül alatt, viszont sehogy sem tudom kiválasztani.

2) A HM2, hol mutatja total játszott órát CG-n és Tour-nál? Please help! Köszi!

cursor 10
Válasz DaDirk kommentjére
2012. nov. 4. 18:50

Hello,
segítséget szeretnék kérni HM2-höz:

1) Sikerült egy Alias-t kreálnom a Settings/Alias fül alatt, viszont sehogy sem tudom kiválasztani.

2) A HM2, hol mutatja total játszott órát CG-n és Tour-nál? Please help! Köszi!

1. A névre kattintva select player ha jól csináltad az aliast ott megtalálod.
2. Reports-nál bal felül a stats-ra kattintva lehet új statokat hozzáadni.

DaDirk
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. nov. 5. 7:58

Köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat