statok tárolása
Üdv mindenkinek. Kérdésem a következő lenne: HM2 MTT-nél minden uj asztalra átültetésnél törli a statjaimat, valamint ami jobban zavar, hogy a már lejátszott ellenfeleim statjait sem látom a következő versenyeken. valamiért nem tárolja. Tudna valaki ebben segíteni h mit kellene beállítani?
Valamint ami még érdekelne h honnan érdemes mikro MTT hand history-t vásárolni mit ajánlotok?
Thx.
Üdv mindenkinek. Kérdésem a következő lenne: HM2 MTT-nél minden uj asztalra átültetésnél törli a statjaimat, valamint ami jobban zavar, hogy a már lejátszott ellenfeleim statjait sem látom a következő versenyeken. valamiért nem tárolja. Tudna valaki ebben segíteni h mit kellene beállítani?
Valamint ami még érdekelne h honnan érdemes mikro MTT hand history-t vásárolni mit ajánlotok?
Thx.
Sziasztok!
HM2-t használok, a Starsos számlám mellé nyitottam egy Ongameset is.
Az alias-nál beállítottam egymás mellé mind2 oldalon a nickemet, mégsem tudom összevegyíteni az eredményeimet. Mit felejthettem el/csinálhattam rosszul?
Gondolom az alap, hogy az alias nevet kell kiválasztani (graphs-nál, reports-nál stb.).
Gondolom az alap, hogy az alias nevet kell kiválasztani (graphs-nál, reports-nál stb.).
Egyszerűen rossz a szoftver és mindenki csak kínlódik vele.
Vagy csak meg kellene tanulni használni.
Vannak problémák vele, de akik kínlódnak azok nagy része user error miatt kínlódik.
Hello,
segítséget szeretnék kérni HM2-höz:
1) Sikerült egy Alias-t kreálnom a Settings/Alias fül alatt, viszont sehogy sem tudom kiválasztani.
2) A HM2, hol mutatja total játszott órát CG-n és Tour-nál? Please help! Köszi!
Hello,
segítséget szeretnék kérni HM2-höz:
1) Sikerült egy Alias-t kreálnom a Settings/Alias fül alatt, viszont sehogy sem tudom kiválasztani.
2) A HM2, hol mutatja total játszott órát CG-n és Tour-nál? Please help! Köszi!
Köszönöm!