Tudna valaki segiteni, hogy a HM2 regisztracional keri a licence key-t 32 karakterben viszont nekem ez csak 21 karakter. Meg 2 evvel ezelott sikerult a regi gepemet ezzel a koddal beregisztralni, de mar nem emlekszem hogyan.
Tudna valaki segiteni, hogy a HM2 regisztracional keri a licence key-t 32 karakterben viszont nekem ez csak 21 karakter. Meg 2 evvel ezelott sikerult a regi gepemet ezzel a koddal beregisztralni, de mar nem emlekszem hogyan.
Két éve volt már egyáltalán hm2? Nem valami hm1 kód ez?
Lehet hogy itt qrtam el :confused:
Mindjart megprobalok HM1-et letolteni, vagy ezt megtudom nezni a regisztraciomnal vagy valahol?
Hud
Sziasztok! Sajna nem sikerül betörnöm a hud-ot, ficánka jószág....
A probléma az, hogy a statok össze-vissza vannak az asztalon és ha helyükre húzom őket , a másik asztalon is ugyanúgy elmozdulnak a statok ami még nagyobb galibát szül, nézegettem az opciokat és valószínű ott a megoldás ,de sajna kifogytam a türelemből. :)
Előre is köszönöm mindenki ,
csövike
Ha van a teremben fix hely beállítva az asztalnál akkor azt be kell állítani a HM-ben is.
Ha van a teremben fix hely beállítva az asztalnál akkor azt be kell állítani a HM-ben is.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni mert nem működik a HUD-om a HM2 vel a Fulltilten. Hand historyt mentem angol nyelven, bele is teszi a mappába amit kiválasztottam és importál is elvileg a HM2 de nem működik. A HUD-ok megjelennek az asztalon de nulla handet ír és mindenhol vízszintes vonal. Tud valaki segíteni mit ronthattam el?
Köszi.
A HM-ben látod a handeket? Nekem gyanús hogy nem importál semmit.
Reports-ba se teszi be úgy látom. Nem tuom mi lehet a baja. A poén, hogy KEdden még ment vele nem tudom azóta mi történhetett. Biztos valami apró beállításról lehet szó van ötlet? :S