Pro verziót akarsz venni? Az enyém eladó.
Érdemes megvenni a hm2-t? Kb minden 2. ember azt mondja, hogy tele van hibával, és törölte gépről/eladta/stb.
Mondjuk valószínűleg meg is válaszoltam a kérdést. :)
En microgamingen jatszok... es HM1el rengeteg problemam volt itt (miutan kiadtak 2-t). HM2 viszont szinte tokeletesen mukodik!
Mondjuk nekem meg van a PT3. Csak most lett újra rakva a Windows, meg ugye próbáltam beállítani a fulltiltre. Aztán eléggé meg van kettyenve. Nem ad HUD-ot mert azt írja h. a windows vagy a virusirto(ami nincs is) nem engedi dolgozni (pedig a tűzfalnál meg raktam kivételnek), ráadásul kb. minden potot (rush poker) amibe beszállok érvénytelennek minősít így nem is számolja.
Azért gondoltam h. megveszem a HM2-t mert az láttam h. szinte mindenki azt használja.
Akkor jobb lenne a PT3? esetleg PT4? vagy van vmi másik progi is ami jobb?
Mondjuk nekem meg van a PT3. Csak most lett újra rakva a Windows, meg ugye próbáltam beállítani a fulltiltre. Aztán eléggé meg van kettyenve. Nem ad HUD-ot mert azt írja h. a windows vagy a virusirto(ami nincs is) nem engedi dolgozni (pedig a tűzfalnál meg raktam kivételnek), ráadásul kb. minden potot (rush poker) amibe beszállok érvénytelennek minősít így nem is számolja.
Azért gondoltam h. megveszem a HM2-t mert az láttam h. szinte mindenki azt használja.
Akkor jobb lenne a PT3? esetleg PT4? vagy van vmi másik progi is ami jobb?
És akkor rush pokerre lehet használni?
Szia
Ha van pt3-ad akkor miért nem a pt4-ben gondolkozol? Nekem az is megy rush-on+ amikor kiadták 30usd-ért meg tudta venni akinek volt pt3-a.
De a hm2 is sokat javult, már nem eszi annyira a gépet,nekem elég stabilan megy.
Ígymost már kezdek hajlani a PT4 felé, egyébként is nagyjából meg voltam elégedve vele
Sziasztok!
Tegnap este óta nem jelenik meg a HUD se Ongame-n,se FTP-n,pedig addig normálisan működött,semmi frissítés vagy változtatás nem volt.Valami tipp?
Köszi!
Csináltam pár jó popupot és szeretném barátaimnak odaadni, h nekik már ne kelljen ezzel szenvedni, hogy tudom lementeni egy fileban ? :) ill. a másik, h a kész adatbázist le lehet menteni ? Újra lesz nemsokára rakva a gép ssd vinyó beépítés miatt és kicsit fárasztó lenne újracsinálni az adatbázist vagy a popupokat újraszerkeszteni . sry ha hülyék a kérdések de még nem vagyok egy nagy HM2 mágus. :)