Hali!
Valaki akinek volt hasonló problémája, vagy csak ért hozzá segíthetne abban, hogy miért lehet az, hogy van 16-20giga hely C-n, elkezdek játszani, és megtelik 1 órán belül. Kjó amikor lövöm fel MTT-ket, és 1óra mulva se hud, se hely a C-n, és már tilten is vagyok, uccsó 3 sessionomet el is ba**szta.
Azért írok ide, mert szinte biztos, hogy vagy a HM2, vagy a postre sql miatt van.
Bármilyen tanácsot köszönök!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hátha már másnak volt hasonló gondja.
Új gépet vettem,és mikor installálnám fel a HM2-t rá,vagyis a psqrl-t az installáció megáll ennél a szövegnél:
-Loading additional sql modules.
Innen nem megy tovább! Ha valaki tudna segíteni,nagyon megköszönném.
Ja,és unninstalállni se tudom..mivel s vezérlőpult/programok eltávolításanál nem szerepel
Sziasztok
Nem tudja esetleg valaki hogy HM hová menti az elkészített HUD profilokat mert amiket megcsináltam azt most átvinném egy másik gépre nincs kedvem ott ismét az összeset megcsinálni.
Köszi
Sziasztok
Nem tudja esetleg valaki hogy HM hová menti az elkészített HUD profilokat mert amiket megcsináltam azt most átvinném egy másik gépre nincs kedvem ott ismét az összeset megcsinálni.
Köszi
Sziasztok!
Új gépet vettem,és mikor installálnám fel a HM2-t rá,vagyis a psqrl-t az installáció megáll ennél a szövegnél:
Ja,és unninstalállni se tudom..mivel s vezérlőpult/programok eltávolításanál nem szerepel
Hali!
Valaki akinek volt hasonló problémája, vagy csak ért hozzá segíthetne abban, hogy miért lehet az, hogy van 16-20giga hely C-n, elkezdek játszani, és megtelik 1 órán belül. Kjó amikor lövöm fel MTT-ket, és 1óra mulva se hud, se hely a C-n, és már tilten is vagyok, uccsó 3 sessionomet el is ba**szta.
Azért írok ide, mert szinte biztos, hogy vagy a HM2, vagy a postre sql miatt van.
Bármilyen tanácsot köszönök!
Sziasztok!
Ez általában vmi tűzfal/antivírus para, próbáld meg telepítés idejére kikapcsolni ezeket.
Megpróbálom,köszönöm uram!
Tegnap is és ma is lefagyott játék közben a HM-em! Eddig még ilyet nem tapasztaltam!
Kikapcsoltam a gépet, majd újraindítottam és ment tovább, mintha mi sem történt volna!
Mi lehet a baj? PStarson játszom !
Tudja valaki, hogy a HM2 és a TN beállításaimat le tudom-e menteni gép újrarakás előtt? Vagy ha le van mentve akkor hol találom?
Thx