Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

vinczesz
Válasz CirkoB kommentjére
2008. nov. 21. 16:56

A következő conf-fájlokat találtam:

pg_hba.conf, pg_ident.conf, postgresql.conf

postmaster.opts-nak nyoma sincs

Az lehet, hogy csak akkor kerül oda, amikor már fut a szolgáltatás és az aktuális paramétereit írja ki, amelyekkel indították. Szóval elég lesz a postgresql.conf. Töltsd fel valahová!

CirkoB
Válasz vinczesz kommentjére
2008. nov. 23. 16:39

Hello,

ha elküldöm e-mailben, jó? Dobj egy mailt a nevemre, és megy. (Bár azóta azon gondolkodom, a pgAdminIII-ban nem kéne-e beállítani valamit, kapcsolódni új szerverhez, ilyesmi.)

Köszönöm előre is!

ZoDo
Válasz CirkoB kommentjére
2008. nov. 26. 13:45

Mi is a pontos 3bet% definíciója?
3bet% = (visszaemeltünk az emelésre)/(emelés történt előttünk),
vagy = (visszaemeltünk az emelésre)/(nem dobtuk el a lapunkat az előttünk "elhangzott" emelésre)

Persze *100 mindkét esetben, de ez lényegtelen

vinczesz
Válasz ZoDo kommentjére
2008. nov. 26. 14:21

Mi is a pontos 3bet% definíciója?
3bet% = (visszaemeltünk az emelésre)/(emelés történt előttünk),
vagy = (visszaemeltünk az emelésre)/(nem dobtuk el a lapunkat az előttünk "elhangzott" emelésre)

Az első lesz az.

Macko1
2008. nov. 28. 12:05

Hello!

Tud valaki segíteni abban hogy HM adatbázist hogy tudom átimportálni 1 másik winchesterre?
Egy teljesen új winchestert szeretnék a pokerhez és nem akarom elveszíteni az eddigi adatokat.
Másik kérdés:
Van-e lehetőség arra ha más néven játszottam különböző termekben hogy az adatokat egy név alá vegye?

Köszi a segítséget előre is.

vinczesz
Válasz Macko1 kommentjére
2008. nov. 28. 12:42

Hello!

Tud valaki segíteni abban hogy HM adatbázist hogy tudom átimportálni 1 másik winchesterre?
Egy teljesen új winchestert szeretnék a pokerhez és nem akarom elveszíteni az eddigi adatokat.
Másik kérdés:
Van-e lehetőség arra ha más néven játszottam különböző termekben hogy az adatokat egy név alá vegye?

Csinálsz egy backupot, elteszed valahová, majd a másik gépen visszatöltöd.

A nevekhez pedig csinálsz egy aliast és azt választod ki a statisztikáknál.

ZoDo
2008. nov. 28. 12:45

Hello!

Másik kérdés:

Szerintem ezt úgy tudod megoldani, hogy exportálod a az adatbázisból mindent, utána, törlöd a postgreSQL-t, feltelepíted a másik vinyóra, importáloda az adatbázist, meg az egyebeket.
A technikai részleteket meg szerintem Holdem Manager Tutotorial & FAQ jól meg találod

Options/ player aliases

Macko1
2008. nov. 28. 12:47

Csinálsz egy backupot, elteszed valahová, majd a másik gépen visszatöltöd.

A nevekhez pedig csinálsz egy aliast és azt választod ki a statisztikáknál.

Hűha Köszönöm a segítséget, ha egy pár szóval bővebben leírnád hogy hogy megy eza backup és alias rettentő hálás lennék.

Nem vagyok éppen egy billgates, sem anyagilag sem a számítógépek terén.

Még egyszer köszi

Littlemage
2008. nov. 28. 12:53

Hűha Köszönöm a segítséget, ha egy pár szóval bővebben leírnád hogy hogy megy eza backup és alias rettentő hálás lennék.

Nem vagyok éppen egy billgates, sem anyagilag sem a számítógépek terén.

Még egyszer köszi

https://poker-akademia.com/vBulletin/36553-post297.html

Macko1
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 28. 12:55

Köszi a segítséget mindkettőtöknek.
Az alias-sal már meg is vagyok.
Üdv

Élő ügyfélszolgálat