A következő conf-fájlokat találtam:
pg_hba.conf, pg_ident.conf, postgresql.conf
postmaster.opts-nak nyoma sincs
Hello,
ha elküldöm e-mailben, jó? Dobj egy mailt a nevemre, és megy. (Bár azóta azon gondolkodom, a pgAdminIII-ban nem kéne-e beállítani valamit, kapcsolódni új szerverhez, ilyesmi.)
Köszönöm előre is!
Mi is a pontos 3bet% definíciója?
3bet% = (visszaemeltünk az emelésre)/(emelés történt előttünk),
vagy = (visszaemeltünk az emelésre)/(nem dobtuk el a lapunkat az előttünk "elhangzott" emelésre)
Persze *100 mindkét esetben, de ez lényegtelen
Mi is a pontos 3bet% definíciója?
3bet% = (visszaemeltünk az emelésre)/(emelés történt előttünk),
vagy = (visszaemeltünk az emelésre)/(nem dobtuk el a lapunkat az előttünk "elhangzott" emelésre)
Hello!
Tud valaki segíteni abban hogy HM adatbázist hogy tudom átimportálni 1 másik winchesterre?
Egy teljesen új winchestert szeretnék a pokerhez és nem akarom elveszíteni az eddigi adatokat.
Másik kérdés:
Van-e lehetőség arra ha más néven játszottam különböző termekben hogy az adatokat egy név alá vegye?
Köszi a segítséget előre is.
Hello!
Tud valaki segíteni abban hogy HM adatbázist hogy tudom átimportálni 1 másik winchesterre?
Egy teljesen új winchestert szeretnék a pokerhez és nem akarom elveszíteni az eddigi adatokat.
Másik kérdés:
Van-e lehetőség arra ha más néven játszottam különböző termekben hogy az adatokat egy név alá vegye?
Hello!
Másik kérdés:
Csinálsz egy backupot, elteszed valahová, majd a másik gépen visszatöltöd.
A nevekhez pedig csinálsz egy aliast és azt választod ki a statisztikáknál.
Hűha Köszönöm a segítséget, ha egy pár szóval bővebben leírnád hogy hogy megy eza backup és alias rettentő hálás lennék.
Nem vagyok éppen egy billgates, sem anyagilag sem a számítógépek terén.
Még egyszer köszi
Köszi a segítséget mindkettőtöknek.
Az alias-sal már meg is vagyok.
Üdv