Ez azt jelenti, hogy amikor kapcsolódnék, és rákérdez, hogy el akarom-e kezdeni a szolgáltatást (Would you like to have Holdem Manager attempt to start the service?), akkor azt írom, hogy No?
A Postgre SQL-t először fel kell installálni, addig nem is kell elindítani a HM-et amíg az nem fut rendesen, szerintem itt a bibi...már csak azért gondolom, mert azt írtad most kezdenéd....fejezd be és menni fog
Nem tudok rájönni, hogy azt miként lehet elérni, hogyha mondjuk a vs Players-ben kiválasztok egy játékost, akkor ne az én PF lapjaimat mutassa, hanem az övét. Van erre egyáltalán lehetőség?
Üdv
saját stat:
hud options/player pref : disable hero in hud kikapcsolása
"az aktív asztalon is látszik a takart asztal HUD-ja" :
kint van az 1.06.04-es béta (vagy valami efféle) először azt töltsd le, korábban kijött egy update a hudra, miután azt letöltöttem nekem is volt valami hasonló problémám szvsz az update elég lesz, egyébként:
hud options/table pref. : force on top kikapcs
A Postgre SQL-t először fel kell installálni, addig nem is kell elindítani a HM-et amíg az nem fut rendesen, szerintem itt a bibi...már csak azért gondolom, mert azt írtad most kezdenéd....fejezd be és menni fog
Köszi a segítséget, már csak azt kérdezném, PostgreSQL-t honnan tudok letölteni. Tényleg kezdő vagyok e téren, bocs.
Thank you very much, arra mondjuk én is gondolhattam volna, mit mond a google!
Thank you very much, arra mondjuk én is gondolhattam volna, mit mond a google!
Stack Builder
Na, haladok!
PostgreSQL-t majdnem befejeztem, a végén megkérdezte, akarom-e a Stack Buildert installálni. Mi ez? Kell nekem? Ha igen, az applikációk közül mi?
EnterpriseDB MySQL Migration Wizard v1.1
Enterprise DB Tuning Wizard for PostgreSQL v1.2
és egyebek.
Na, haladok!
PostgreSQL-t majdnem befejeztem, a végén megkérdezte, akarom-e a Stack Buildert installálni. Mi ez? Kell nekem? Ha igen, az applikációk közül mi?
EnterpriseDB MySQL Migration Wizard v1.1
Enterprise DB Tuning Wizard for PostgreSQL v1.2
és egyebek.