Hűha ez tényleg nem hangzik egyszerűen:)
A lényeg az lenne, hogy mindkét gépről elérjem ugyanazt az adatbázist.
De most ez az adatbázis az első gépen van, vagy egy központi serveren a hálón? Aszem ezt nem értem igazán. Sose foglalkoztam még ilyen jellegű adatbázisokkal.
A favágó módszert értem :) csak ezt a server újraindítást nem:)
ejha vinczesz, Te aztán kened a szakmát rendesen :) Ez jó:)
Ezt most teljesen megértettem:)
Azt hiszem maradok annál a verziónál, hogy elfelejtem az eredeti gépet és csak a notit használom pókerre. Most azt csináltam, hogy erre is telepítettem a PGSQL-t és annak a teremnek a HH-it, amelyikben jelenleg játszok, beolvastam az eredeti gép archív könyvtárából. Ezt végülis megtudom csinálni a többi teremmel (hálózattal) is, amelyikbe még esetleg visszatérek.
De újabb problémák merültek fel:) Nem működik a HUD:(. Vagyis nem jelennek meg a statok az asztalon. Pedig olvassa az adatokat, mert a HM-ben látom őket.
Kellett nekem új gép :( Ráadásul a wifi se működik tökéletesen, mert megszakad a kapcsolat időnként, és ezt se tudom, hogy most a router miatt van, vagy a laptop-nál van gond.
Szóval kicsit lelombozódtam, pedig úgy örültem neki, hogy megjött az új gép.
Azt szeretném megkérdezni, hogy $EV mit jelent pontosan? PL. Sessions fül alatt van ilyen paraméter.
varhato ertek, amikor all-in mentek,akkor a pillanatnyi eselyek alapjan szamolja ki neked a megnyerendő összeget. Ha ez kisebb, mint amit nyertél, akkor "szerencses" vagy, ha nagyobb, akkor "balszerencses" a vizsgált handekben. elvileg hosszutavon közel azonosnak kell lennie a tenyleges nyert ertekkel.
Vagyis, ha mondjuk -150$ akkor szerencsés vagyok? Ha meg +150 akkro meg peches? Vagy fordítva?
Vagyis, ha mondjuk -150$ akkor szerencsés vagyok? Ha meg +150 akkro meg peches? Vagy fordítva?
Hogy lehet, hogy a HM próbaverziója nekem eddig 17000 handet olvasott be? Nem úgy volt, hogy max. 2500-t tud? Vagy a "handes" korlátozást időbelire cserélték?
varhato ertek, amikor all-in mentek,akkor a pillanatnyi eselyek alapjan szamolja ki neked a megnyerendő összeget. Ha ez kisebb, mint amit nyertél, akkor "szerencses" vagy, ha nagyobb, akkor "balszerencses" a vizsgált handekben. elvileg hosszutavon közel azonosnak kell lennie a tenyleges nyert ertekkel.
Hogy lehet, hogy a HM próbaverziója nekem eddig 17000 handet olvasott be? Nem úgy volt, hogy max. 2500-t tud? Vagy a "handes" korlátozást időbelire cserélték?
De újabb problémák merültek fel:) Nem működik a HUD:(. Vagyis nem jelennek meg a statok az asztalon. Pedig olvassa az adatokat, mert a HM-ben látom őket.