Nem tudja valaki hogy a HH converterrel importál BOSS-os handeknél ez az EV stat normális eredményt ad?
Vagy a HH converter elszúr valamit?
Csak azért mert 40k hand után már 14 BI a különbség a valós és az EV nyeremény között. Vagy ennyi elő szokott fordulni?
Ha van Table manager, akkor nyisd meg és nézz bele, hogy látja-e az asztalaidat!
Csak azért mert 40k hand után már 14 BI a különbség a valós és az EV nyeremény között. Vagy ennyi elő szokott fordulni?
Ezen a gépen Vista van. Esetleg ez lehet a hiba forrása?
Megáll az eszem! Tele van a tököm azzal, hogy minél többet fejlesztenek, annál rosszabb.
Mit értesz jogosultsági problémán? Most vettem notit, gyárilag rajta van a Vista.
Őszintén szólva nem sok kedvem lenne ilyen megkerülő módszerekkel vergődni:(
Rákerestem gugliba és látom, hogy másnak is volt ilyen problémája, de a megoldást sajnos nem találom:(
Megáll az eszem! Tele van a tököm azzal, hogy minél többet fejlesztenek, annál rosszabb.
Mit értesz jogosultsági problémán? Most vettem notit, gyárilag rajta van a Vista.
Őszintén szólva nem sok kedvem lenne ilyen megkerülő módszerekkel vergődni:(
Rákerestem gugliba és látom, hogy másnak is volt ilyen problémája, de a megoldást sajnos nem találom:(
Nekem sem akarja kiírni a statokat asztalnál,látja de nem írja ki:
Ilyenkor mi a teendő?
Két problémámra keresek megoldást:
I.
Megvettem a progit, megjött a kód, indítottam, regisztráltam, adtam nevet, kódot, aktiváltam online, kiválasztottam az 1PC-t. Miután ma indítottam, megint ugyanúgy indult, mint a trialnal, újra kód stb. stb. Van ennek valami átfutási ideje? Nem lenne jó, mert már csak 5 napom van hátra...
II.
Beülök játszani 1 asztalhoz, aztán 4 óra múlva ismét beülök ugyanoda, és a régi ottani statjaimat mutatja megint. Lehet-e ezeket valahogy nullázni, frissíteni?
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a HUDot hogy kell elindítani?:D
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a HUDot hogy kell elindítani?
HUD options - relaunch HUD, ill valahol be lehet pipálni, hogy start HUD with auto import