Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

buckaroo
Válasz Littlemage kommentjére
2008. dec. 25. 18:16

Egy primitív kérdésem lenne, hogyan lehet HM.ben resetelni az adatbázist? Előre is köszi

Littlemage
Válasz tentaculata kommentjére
2008. dec. 25. 18:17

Két problémámra keresek megoldást:

I.

Megvettem a progit, megjött a kód, indítottam, regisztráltam, adtam nevet, kódot, aktiváltam online, kiválasztottam az 1PC-t. Miután ma indítottam, megint ugyanúgy indult, mint a trialnal, újra kód stb. stb. Van ennek valami átfutási ideje? Nem lenne jó, mert már csak 5 napom van hátra...

II.

Beülök játszani 1 asztalhoz, aztán 4 óra múlva ismét beülök ugyanoda, és a régi ottani statjaimat mutatja megint. Lehet-e ezeket valahogy nullázni, frissíteni?

1. megvan a kódod, elvileg nem lehet gond. 1-1 frissiítésnél előfordult nálam is.

2., uuh ezt nem is szoktam nézni. talán azzal lehet trükközni, hogy a session fülön csak mondjuk az elmúlt 1 órát nézetjük, s akkor lehet nem is figyeli a korábbi adatokat. de ez csak 1 tipp.

Slash
2008. dec. 25. 18:46

Sikerült már valakinek cakes handeket bevarázsolni a HM-be, úgy hogy nem állított teljesen valótlan adatokat? (Nálam pl 24K$ minusz NL20-on:))

dodi89
2008. dec. 25. 19:04

HUD options - relaunch HUD, ill valahol be lehet pipálni, hogy start HUD with auto import

köszi szépen, majd meghálálom:)

Littlemage
Válasz Slash kommentjére
2008. dec. 25. 19:07

Sikerült már valakinek cakes handeket bevarázsolni a HM-be, úgy hogy nem állított teljesen valótlan adatokat? (Nálam pl 24K$ minusz NL20-on:))

nézd vissza vagy ebben, vagy a cake-s topicban, konverterekkel jól működik a srácoknak, le van írva a mikéntje

dodi89
2008. dec. 25. 19:38

Hmmmm... a HUD még mindig halott... nem értem, pedig elvileg minden be van állítva

Littlemage
Válasz dodi89 kommentjére
2008. dec. 25. 20:07

melyik teremhez használod? updatelted?

dodi89
2008. dec. 25. 20:13

melyik teremhez használod? updatelted?

Ongame-Betsson. Mit is kéne updatelni? tegnap töltöttem le a progit

Littlemage
Válasz dodi89 kommentjére
2008. dec. 25. 20:22

azert nezd meg az updatet. ki tudja :)

dodi89
2008. dec. 26. 2:50

A HUD már működik, most viszont nem hajlandó a legutóbbi sessiont importálni. Ezeket csak úgy tudom kiszűrni ha megy az auto import session közben?

Élő ügyfélszolgálat