átutalok neki 50 dolcsit PS en vagy adok neki kp ban 7000FT ot
Hát jah igy legalább tudom hogy jó dologra megy el az 50 dolcsi:D
hy all.
sikeresen szert tettem a HM-re, de még mielött feltudnám telepiteni, a postq telepitése, szinte lehetetlen, mindegy milyen verziot probálok, mivel tetves vista-m van:( egy leirást találtam, h rendszergazdaként kellene bejelentkezni meg ilyesmik, de azokat végig csinálva se segit, amikor már majdnem feltelepül, a vége elött kiir valami hibát, leokézom, és visszacsuszik a telepitö csik, és kezdhetem elölröl.
örülnék, ha valakinek lett volna már ilyen gondja, és tudna benne segiteni, elöre és thx!
nem akar elindulni a HM.
az első hibaüzenet:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
2:
3: connect lenyomása után
mi a teendő?
A Holdem Managerel meg tudom azt csinálni, hogy egy másik gépen lévő adatbázist használok?
Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy többnyire az asztali gépen játszok, de néha a laptopon is. Amikor a laptopon játszok, akkor is szeretnék HUD-ot használni, és az adatbázisom elég nagy (cca 4millió Hand), amit nem szeretnék állandóan másolgatni.
Ha jól értelmezem, egy virtuális SQL szerverre csatlakozik a HM, hogyan lehet neki azt megmutatni, hogy az adatbázis nem a C meghajtón, hanem a hálózati meghajtón van?
nem akar elindulni a HM.
az első hibaüzenet:
2:
3: connect lenyomása után
mi a teendő?
Sziasztok!
Kis hiba van a Holdem Managerremmel. Nem értem mi a probléma habár a "playernotes"-okról szövegel az üzenetben, megoldani eddig nem sikerült.
"An error occured while updating your DB: Error 42P07 : relation: "hemplayernotes" already exists.
Please close down any programs accessing the database and relaunch Holdem Manager"
Ezek után kilép, mielőtt elindulna a hm.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával és tud segíteni annak előre is köszönöm.
Üdv
Frissítetted a HM-et mostanában? Valamelyik újabb verzió kicsit optimalizálja az adatbázist nem visszafelé kompatibilis módon. Nekem az üzenetből úgy tűnik, hogy nálad létre akar hozni egy táblát, ami már létezik.
Ha megvannak a hand history-k, akkor érdemes lenne a Database managerben készítened egy új adatbázist, majd beimportálni újra mindent. Nem hiszem, hogy komoly hackelés nélkül megoldódna a probléma. Esetleg a teljes újraépítés előtt megpróbálnám föltenni a legújabb HM frissítést.
"An error occured while updating your DB: Error 42P07 : relation: "hemplayernotes" already exists.
Please close down any programs accessing the database and relaunch Holdem Manager"
Ezek után kilép, mielőtt elindulna a hm.
Szerencsére a probléma megoldódott, az adatbázis egy része viszont sajnos elveszett, de a lényeg hogy megvan.
Köszi!
hm
Sziasztok
Gondoltam,hogy a noiq-n vaok előveszem a holdem managert és kipróbálom itt is.Szóval hiába van meg minden exe fájl meg minden hozzá egyszerüen ha rákattintok tölt egy kicsit és semmi.Mi lehet a baj?Frissitenem kellene?Ja a noiq-hoz kell valami plussz konverter vagy valami?
Anno mikor megvettem a holdem managert azt mondták a kód kétszer lehet használni most mit csináljak töltsem le újra vagy mi?
Kérlek segits szia:Td: