Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

arcsen
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. ápr. 11. 15:46

Kicsit felve, de beteszem ide az utso 30k leosztasomrol a grafikonom (elso kepfeltoltesem, raadasul a grafikont se tudom igazan ertelmezni, szoval bocsi hogyha erdektelen/ esetleg be se jon a kep)

DropShots.com

Minden veleemnyt szivesen fogadok, koszi elore is :)

zsjozsef
2009. ápr. 11. 16:15

EV adjusted nyeremény, vagyis az a nyeremény. EV=Expected Value.

A HM az olyan all-in-ek után, ahol még jön le lap, korrigál a matematikai valószínűségekkel, kvázi kiszűri a szerencsefaktort.

Akkor ez végül is a badbeat-ek nélküli eredmény? :)

Storm
2009. ápr. 11. 16:35

Gondolom HM-ben is meg lehet nézni valahol a pozicíónkénti statokat (utg, utg1, co, bu, sb, bb-ről vpip pfr amount won... adatok) mint a PT-ben.
Hol találom ezeket?

V.Peti
Válasz Storm kommentjére
2009. ápr. 11. 16:38

Gondolom HM-ben is meg lehet nézni valahol a pozicíónkénti statokat (utg, utg1, co, bu, sb, bb-ről vpip pfr amount won... adatok) mint a PT-ben.
Hol találom ezeket?

cash games/reports/select reported names (ahol alapvetően a by stakes van) ----> position

kanrich_
Válasz zsjozsef kommentjére
2009. ápr. 11. 17:28

Akkor ez végül is a badbeat-ek nélküli eredmény? :)

Bad beatek és good beatek nélküli eredmény :)

zsjozsef
2009. ápr. 11. 17:51

Bad beatek és good beatek nélküli eredmény :)

OK, így értettem! :D

Más. Ma volt egy szép party-m, keresem, sehol! Bwin-en történt. Szokása az ilyesmi?

lobonc
Válasz lobonc kommentjére
2009. ápr. 11. 19:46

Ma leültem játszani és kb. 100 handenként, a Windows leállította a HUD-ot.
"A Windows hibát észlelt ezért leállt, a nem mentett adatok valószínűleg elvesztek (...)" - Szóval a szokásos Win hibaüzenet. Relaunch HUD megvolt, de amint lement a "kellő handszám" (100) újra leállt. Kicsit idegsítő. Valakinek volt már ilyen, vagy tudja mi a hiba ill. a megoldás?

Lefotóztam. Ha az újratelepítésen kívül nincs más megoldás, hogy lehet megmenteni a HH-kat?

cake
Válasz lobonc kommentjére
2009. ápr. 11. 20:29

alapbol a C:\HMarchive-ba pakolja, import settings-et nezd meg, vagy a termek telepitesi mappajaban vannak a nyers HH-k

caoladder
Válasz cake kommentjére
2009. ápr. 11. 20:55

Ne haragudjatok, hogy ennyiszer felteszem a kérdést, de nagyon hiányzik a HM. Hiába importálom be a kezeket, import errort ír. "22 import errors." stb
Ha valakinek volt már ilyen és tudja mi lehet a baj nagy segítség lenne ha leírná, hogy oldotta meg.

Köszi!

cake
Válasz caoladder kommentjére
2009. ápr. 11. 21:10

Ne haragudjatok, hogy ennyiszer felteszem a kérdést, de nagyon hiányzik a HM. Hiába importálom be a kezeket, import errort ír. "22 import errors." stb
Ha valakinek volt már ilyen és tudja mi lehet a baj nagy segítség lenne ha leírná, hogy oldotta meg.

Köszi!

English legyen a HH

Élő ügyfélszolgálat