Sziasztok!
Tegnap megvettem a HM small stakes verzióját és sikeresen be is importáltam PS-ról néhány HH-t, főként DoN sng-kat. Az a problémám hogy rákattintot a Graph menüpontra és azt írja hogy "Graphs not currently available for tourneys". Mi lehet a gond?
Sorry még nagyon kezdő vagyok a témában.
Köszi előre is a választ.
Szerintem a tourney része még fejlesztés alatt van, ehhez annyira nem értek, esetleg a HM foruman nezz utana.
a baj az, hogy ezt 1 asztalos sit&go-n is csinálja!!! a tournament alatti HUD hiba nem zavar, azt tudom! a gáz a, hogy ha beüloök egy 10 dolláros 6 fős asztalra és teszemazt megnyerem, nem történik semmi!!
nem ismeri fel milyen asztalon ülök, mennyi a buy in, hányadik lettem és mennyi a nyeremény!!
Töltsd le a legújabb bétát!
Sziasztok!
Tegnap még teljesen jól működött a HM (1.07), de ma már nem működött az auto import (tudtommal ne történt semmi, csak a Vista csinált egy autoupdate-et). Kiírja hogy "Auto importing...", de a zöld csík már nem jelenik meg és nem 'csúszkál', és nem importálja be a handeket.
Másnak jelentkezett ez a hiba? Megoldási ötletek?
Everesten játszok egyébként.
Update megtörtént már.
Sziasztok!
Tegnap még teljesen jól működött a HM (1.07), de ma már nem működött az auto import (tudtommal ne történt semmi, csak a Vista csinált egy autoupdate-et). Kiírja hogy "Auto importing...", de a zöld csík már nem jelenik meg és nem 'csúszkál', és nem importálja be a handeket.
Másnak jelentkezett ez a hiba? Megoldási ötletek?
Everesten játszok egyébként.
Update megtörtént már.
Kihagy hand-eket a HM-em! Full beülős partiknál vettem észre. Van megoldás? Bwin a terem.
Van. Handgrabber
everest error
everest problémára van ötlete valakinek?
sima sit aand go shor hand asztalon a hud megy, mindent imoprtál be szépen a szoftver, de nem látja a BUY IN-t, azt hogy hányadik lettem és mennyit nyertem! ebből kifolyólag a grafikon sem megy, és semmi ilyen jellegű statot nem tudok nézni...
Ismét egy probléma. PS-en játszok és nemtudom rávenni a HUD-ot hogy az asztaloknál írja ki a játékosok adatait. Ha rámegyek "Launch Active Players Details Window" ablakra, ott szépen kiirja, de az asztalon sehogysem. Beállítottam neki azt is hogy hányas széken ülök, de nem jó :(
Tudna valaki segíteni?
Hali egy nagy segítséget kérnék mivel letöltöttem a holdem managert és nem tudom hogy hogy kell beállítani hogy működjön
a Pokerstarson játszom és a holdem manager verzió száma : 1.07
Fontos lenne úgy hogy köszi előre is a segítséget
Azaz elsődleges problémám hogy nem tudom megjeleníteni az aztalon a dolgokat meg ne is látja normálisan az asztalt csak a nevét a többit meg üres (pl:0/9)Meg az import files nem értem hogy mit kéne meg az auto import files