Tudja valaki hogy hogyan tudom szerkeszteni a popup részét a hudnak. Azt írja defaultot nem szerkeszthetem, viszont ha klónozom és úgy szerkesztem nincs opció a régi cseréjére. Remélem érthető :)
English legyen a HH
hali. partipokeren kezdtem játszani 1-2 hete, HM tele van már handekkel, hogy lehet ezeket kitörölni? Teljesen tiszta lappal akarok indulni.a többi terembe játszott handek nem érdekesek , mert mások ott a neveim.
hali. partipokeren kezdtem játszani 1-2 hete, HM tele van már handekkel, hogy lehet ezeket kitörölni? Teljesen tiszta lappal akarok indulni.a többi terembe játszott handek nem érdekesek , mert mások ott a neveim.
látott már valaki ilyen hibauzenetet?
http://tyler.freeblog.hu/files/hibauzenet.jpg
vistam van,hiaba engedelyezem rendszergazdakent ugyanugy ezt irja ki sajnos,az import folder-be pedig be van allitva honnan olvassa ki a hh-kat....
miutan orakat pocsoltem az adatbazissal,gondoltam nehezbb dolgom mar nem lesz,de most ez feladta a lecket...
ha valaki tud vmilyen orvossagot rá akkor írja mar meg legyszi
köszi
everest error
Üdv!
Holdem Managert használok már egy ideje, de még sohe nem tudta értelmesen beimportálni Everstről a hand-eket. A HUD tökéletesen fut 1 asztalon, MTT-n azonban az ismert hibák megvannak.
A legnagyobb gondom nekem nem ezek, hanem hogy egyetlen asztalt sem ismer fel normálisan! Próbálok mellékelni egy képet is, melyben látszik hogy semmilyen értéket (BUY IN, helyezés, nyeremény, stb) nem jelez ki, mindenütt 0 áll.
Ugye így sok értelme nincs a szoftvernek, hisz semmi stat-ot nem tudok vele kimutatni, pedig fontos lenne. Találkozott már más ilyesmivel?
thx a válasz!
látott már valaki ilyen hibauzenetet?
http://tyler.freeblog.hu/files/hibauzenet.jpg
vistam van,hiaba engedelyezem rendszergazdakent ugyanugy ezt irja ki sajnos,az import folder-be pedig be van allitva honnan olvassa ki a hh-kat....
miutan orakat pocsoltem az adatbazissal,gondoltam nehezbb dolgom mar nem lesz,de most ez feladta a lecket...
ha valaki tud vmilyen orvossagot rá akkor írja mar meg legyszi
köszi
Üdv!
Holdem Managert használok már egy ideje, de még sohe nem tudta értelmesen beimportálni Everstről a hand-eket. A HUD tökéletesen fut 1 asztalon, MTT-n azonban az ismert hibák megvannak.
A legnagyobb gondom nekem nem ezek, hanem hogy egyetlen asztalt sem ismer fel normálisan! Próbálok mellékelni egy képet is, melyben látszik hogy semmilyen értéket (BUY IN, helyezés, nyeremény, stb) nem jelez ki, mindenütt 0 áll.
Ugye így sok értelme nincs a szoftvernek, hisz semmi stat-ot nem tudok vele kimutatni, pedig fontos lenne. Találkozott már más ilyesmivel?
thx a válasz!
"nekem nem vistam van, de gondolom a HUD-ot is adminként kellene inditanod, s ez a file nem ugyanaz a HM inditofile-ával. gondolom ezt külön be kell állitanod a HMHud.exe-re."
igen,pont ez a problemam hogy elinditom eloszor a hmhud.exe-t jobbklik/futtatas rendszergazdakent,es ugyanugy megkapom ezt a hibauzenetet...
erösen gondolkodom hogy lecserelem vista-t xp-re :-S
kozben sikerult...akinek hasonlo problemaja lenne vistaban: vezerlopult/felhasznaloi fiokokban az utolso chechbox-ot ki kell ixelni,meg a poker kliensben a dealer history-t everything-re kell allitani
Sziasztok!
Tegnap megvettem a HM small stakes verzióját és sikeresen be is importáltam PS-ról néhány HH-t, főként DoN sng-kat. Az a problémám hogy rákattintot a Graph menüpontra és azt írja hogy "Graphs not currently available for tourneys". Mi lehet a gond?
Sorry még nagyon kezdő vagyok a témában.
Köszi előre is a választ.