Üdvözlet! Segítsetek a fertőzöttön !!!
Nagyon úgy tűnik, hogy a gépemet megtámadta egy trójai , eltávolítani nem tudom
Még nincs semmi jele,azon kívül, h. az avast minden egyes alkalommal amikor a HM-t elindítom érzékeli és figyelmeztet, de szeretnék felkészülni a legrosszabbra: Nem szeretném elveszíteni az eddigi HM adatokat!
A kérdésem: mit mentsek le, hogy ha újra kell húzni a rendszert, utána is dolgozhassak a meglévő adatokkal?!?
Előre is köszönöm...
hh-kat lemented és kész
Egy gyors kérdésem lenne, azt hol tudom lefixálni hogy ha beállítom a statokat a megfelelő emberekhez és változtatom a helyemet (PS), és a statok is forogjanak a megfelelő emberhez?
Én a trialt futtatom, de 1 napja nekem is jön egy trójai, amit az Avast jelez.
na a topic 80ik oldalánál feladtam :)
a kérdés az, hogy az Everest nem fix helyre rak be, mindig más poziban vagyok az asztalnál, a hud az én helyemet megjegyzi, de a többiekét ha átállítom összekeverem a többi asztalt, hogy tudom beállítani egyszerre több asztalon, hogy a megfelelő helyre tegye a layoutokat? nekem már az is jó lenne ha kézzel át tudnám rendezni. (ha az egyik asztalon áthúzom, akkor a másikon is ugyanahhoz a pozihoz tartózóan áthelyezi)
THX!
na a topic 80ik oldalánál feladtam :)
a kérdés az, hogy az Everest nem fix helyre rak be, mindig más poziban vagyok az asztalnál, a hud az én helyemet megjegyzi, de a többiekét ha átállítom összekeverem a többi asztalt, hogy tudom beállítani egyszerre több asztalon, hogy a megfelelő helyre tegye a layoutokat? nekem már az is jó lenne ha kézzel át tudnám rendezni. (ha az egyik asztalon áthúzom, akkor a másikon is ugyanahhoz a pozihoz tartózóan áthelyezi)
THX!
megpróbáltam, akkor nem úgy tűnt hogy sikerült, ki fogom próbálni újra.
Köszi!
(nem refresseltem! köszi a segítséget)
hh-kat lemented és kész
HM indításkor "unable to read data from the transport connection" üzenettel nem indul. Azt már kiderítettem, hogy Spyware Doctor blokkolja a hozzáférését, miután bezárom, elindul.
Mit kell engedélyezni ilyenkor spyware programokban?
Hogy lehet az hogy a 80$ verziót vettem meg és csak NL100-ig importálja a hendeket?