Hogy lehet az hogy a 80$ verziót vettem meg és csak NL100-ig importálja a hendeket?
nem müxik a HUD
Kérlek segítsen valaki, mert már teljesen kiakadtam... :)
Everesten játszom, persze magyarul van telepítve, ezért a Table Scanner nem hasznélható (legalábbis ezt írta a HM). A HM legújabb verziója van telepítve try módban. A table manager-ben látszik az asztal, ki is van pipálva, csak semmit nem importál és nincs HUD. Ha visszajátszom a partit, akkor meg van. Ha rákattintok a table managerben az asztalra, előugrik az everestes asztal, tehát valami kapcsolat van.
Ötletek?
Köszönöm
Lehet adathalászásra is használni, és ha igen akkor mit kell beállítanom, mert nekem csak akkor teszi ki az adatokat az asztalra, ha én is játszom.
Kérlek segítsen valaki, mert már teljesen kiakadtam... :)
Everesten játszom, persze magyarul van telepítve, ezért a Table Scanner nem hasznélható (legalábbis ezt írta a HM). A HM legújabb verziója van telepítve try módban. A table manager-ben látszik az asztal, ki is van pipálva, csak semmit nem importál és nincs HUD. Ha visszajátszom a partit, akkor meg van. Ha rákattintok a table managerben az asztalra, előugrik az everestes asztal, tehát valami kapcsolat van.
Ötletek?
Köszönöm
Sziasztok!
Nekem még mindig olyan problémám van, hogy a HUD nem indul el automatikusan, ha PS-en versenyeket játszok, ezalatt azt értem, hogy mindegyik asztalt külön be kell jelölnöm a "table finder"-rel.. Ez mitől van?
Mit nem állítottam még be?
Segítséget előre is köszi!
Db :)
Omaha-hoz tudna segíteni valakiegy használható HUD-ot összerakni?
HM PRO licensz problema
Sziasztok,
hogy a csudaban van az, hogy felrakom a legujabb HM 1.08.04 -et pro licenszel, de miutan sikeresen aktivalom mar nem hajlando a dragaszag Omaha adatokat megjelniteni - ahogy a mellekelt kep is mutatja. Szerinte frissíteni kellene... de mire, hisz pro licensz.
Tutira olyan erzesem van mint a M$ termékeknél: szivatják a jogtiszta felhasznalokat!
Frissiteni kellene a serialt?
Tudtommal CSAK angolul lehet használni a HM-et.
Sziasztok,
hogy a csudaban van az, hogy felrakom a legujabb HM 1.08.04 -et pro licenszel, de miutan sikeresen aktivalom mar nem hajlando a dragaszag Omaha adatokat megjelniteni - ahogy a mellekelt kep is mutatja. Szerinte frissíteni kellene... de mire, hisz pro licensz.
Tutira olyan erzesem van mint a M$ termékeknél: szivatják a jogtiszta felhasznalokat!
Frissiteni kellene a serialt?
Holdem-es managere-d van és nem omahás talán...?