Ez arról szól, hogy adott akciónál melyik lap milyen valószínűséggel van nálad. Igazából ez szerintem nem is saját magad, hanem ellenfeled elemzésére van.
Reports fül / Report name: Holecards
én is még egyszer beírom, hogy megoldhatatlan problémákkal állok szemben a telepítéseknél :), amit szerintem egy gyakorlottabb pillanatok alatt megoldana.
szóval senki nem küldött msn elérhetőséget. valaki legyen olyan jó és szánjon meg!
én is még egyszer beírom, hogy megoldhatatlan problémákkal állok szemben a telepítéseknél :), amit szerintem egy gyakorlottabb pillanatok alatt megoldana.
szóval senki nem küldött msn elérhetőséget. valaki legyen olyan jó és szánjon meg!
Erda, felvettelek, de nem vagyol. msot már megyek pokerolni :)
Más.
Postgresql-t vista alá telepített valaki? Ha jól emlékszem kisrapinak volt ilyen problémája, hogy oldotta meg? Lecserélte xp-re? :))
mikee-nak nem ment fel vistara. valakinek valamilyen ötlete?
Erda, felvettelek, de nem vagyol. msot már megyek pokerolni :)
Más.
Postgresql-t vista alá telepített valaki? Ha jól emlékszem kisrapinak volt ilyen problémája, hogy oldotta meg? Lecserélte xp-re? :))
mikee-nak nem ment fel vistara. valakinek valamilyen ötlete?
sikerült!
Köszönöm mindenkinek,sikerült felraknom vistára.Most már csak ki kell ismernem!
Köszi Littlemage,Kisrapi
sziasztok!
Ha lekicsinyítem az asztalokat nekem túl zsufoltnak látszik az adott asztal,ezért beállítottam,hogy ne látszodjanak az infok,csak akkor ha az egér gombal rámegyek!
Viszont szeretném ha az asztal adatai viszont láthatoak maradnának,ezt hol tudom beállítani?
Átlag pot és a flopnézetségre nem tudom rávinni az egeret ha eltüntetem az infokat az asztalról!
mikee
nagy nehezen sikerült belőni a HM-et, müxik az auto import, de hud az nem akar előjönni... mi tkell csinálni, hoyg menjen a hud? kell valamit állítani?
konkrétan az everesten próbálkoztam vele.
a helpet megnézve úgy látom elő kéne jönnie a table managernek ez nem történik meg. mi lehet az oka? manuálisan el lehet indítnai valahol?
Options > HUD options > Relaunch HUD
Options > HUD options > Relaunch HUD