Sziasztok,
nos itt az idő, annyi jót hallottam már erről a Holdem Managerről, hoyg én is váltok. Beüzemeltem, megvettem, első ránézésre nagyon tetszik is, viszont itt az első problémám:
-A meglévő handeket akarom a PT-ből exportálni, hogy a Holdem Manager-be felvihessem őket, de ez sajnos nem sikerül. Az Everestes hand history-kal próbálkozom a következőképpen:
1, PT-ben "Utilites" menüpont --> Export hand histories To File...
2, Itt kiválasztom a mappát, hogy ezeket hova pakolja, majd az összes dátumot és a megfelelő termet, limiteket.
3, A "hands per file" menüpontnál a 100-at választok ki.
4, Majdnem 100k handről olyan 1000 fájl generálódik
5, Ezután elindítom az importot a Holdem Managerben, és ott ki is írja, hogy x fájlt lát és azokat importálja, de handet viszont egy darabot sem lát. Ergó készen van, de egy leosztást sem szív be.
Mi lehet a gond? Rosszul exportálok, gondolom...
MÓDOSÍTÁS: Az új patch feltelepítése megoldotta ezt a gondot! 42hands/sec-cel importálok a HM-be!
Még egy probléma: Az Everesten játszva a HUD rész nem működik, nem tudom miért, fogalmam sincs, mert a handeket importálja. A HUD-ban viszont semmi nem jelenik meg.
Full Tilt Poker-t próbáltam, ott nincs semmi gond.
MÓDOSÍTÁS: Megoldva, a legújabb patch-et feltelepítettem és így működik!
Sziasztok
Én már a kezdésnél elakadtam...
Kiírja, hogy telepítsem a postgreSQL progit. Letöltöttem, feltelepítettem a leírt beállítások szerint, de továbbra is ezt az üzenetet írja ki:
"If you do not have PostgreSQL installed then clink of the following link for detailed instructions"
Sziasztok
Én már a kezdésnél elakadtam...
Kiírja, hogy telepítsem a postgreSQL progit. Letöltöttem, feltelepítettem a leírt beállítások szerint, de továbbra is ezt az üzenetet írja ki:
"If you do not have PostgreSQL installed then clink of the following link for detailed instructions"
Nem volt még ilyen telepítve, nem értem mi lehet a gond...
nah miután valahogy megoldódott az előző probléma miszeriint a table manager ablak fel sem jött ( tipikus win program módszerével: újraindítás :D), lett egy újabb: nem simeri fel ha játszok valahol... erre vmi megoldási javaslaT? :)
starson müxik, csak everesten nem :S
még1 kérdés: a hudban nem lehet valahogy kisebbre állítani a betűket? nem találok ilyen lehetőséget :S
nah miután valahogy megoldódott az előző probléma miszeriint a table manager ablak fel sem jött ( tipikus win program módszerével: újraindítás :D), lett egy újabb: nem simeri fel ha játszok valahol... erre vmi megoldási javaslaT? :)
még1 kérdés: a hudban nem lehet valahogy kisebbre állítani a betűket? nem találok ilyen lehetőséget :S
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a holdem managert, de már 2 gépen próbáltam, és nem jön össze az importálás. Beállítom a file-okat, majd 0 handet importál. Futott már valaki bele ilyesmibe?
Mondjuk elsőre a play moneyt akartam importálni, és mielőtt nem láttam, természetesen csak a trialba. Lehet ilyet?
Az install látszólag végigment rendesen. Felment postgre, megcsináltam db-t.
Előre is thx,
Szótár!
Sziasztok!
Sajna nem ismerek minden rövidítést,van valami szótár vagy valami ilyesmi ezekhez a rövidítésekhez?