Új patch?
Üdv
Hol járunk jelenleg a frissítéssel? Nekem az 1.05.04 van fennt.
Ha van újabb kaphatnék egy linket?
köszi uzee
Üdv
Hol járunk jelenleg a frissítéssel? Nekem az 1.05.04 van fennt.
Ha van újabb kaphatnék egy linket?
köszi uzee
Szerintem olvasd el a hozzászólásod előtti negyedik hozzászólást, nekem is pont ez volt a gondom. Le is írtam a megoldást.
Hi!
-Az új frissítéssel létre jött egy HMArchíve mappa!Mire való ez?Mi a szerepe?
-Sajna nem ismerek minden rövidítést amiket be lehet állítani,van valami szótár vagy valami ilyesmi ezekhez a rövidítésekhez?
-Probálok egy képet csatolni és szeretném ha valaki +mondaná,hogy hogyan is kell így beállítani az asztalt ahogy a csatolt képen van!Itt az adatok kimutatására a szép elrendezésére gondolok,mert így nem zsufolt az asztal.
Hi!
Az új frissítéssel létre jött egy HMArchíve mappa!Mire való ez?Mi a szerepe? ezt nem tudom
Sajna nem ismerek minden rövidítést amiket be lehet állítani,van valami szótár
A Póker stratégia 5. oldalán találsz a Poker Trackerről egy 4részes bemutatót és valamelyikben el van magyarázva mi mit jelent (a legfontosabbak)
downloadnál letudod szedni, hiába van 1.05.xx kiírva. az 05.05-öt szedi le.
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a holdem managert, de már 2 gépen próbáltam, és nem jön össze az importálás. Beállítom a file-okat, majd 0 handet importál. Futott már valaki bele ilyesmibe?
Mondjuk elsőre a play moneyt akartam importálni, és mielőtt nem láttam, természetesen csak a trialba. Lehet ilyet?
Az install látszólag végigment rendesen. Felment postgre, megcsináltam db-t.
Előre is thx,
Semmi bajom nincs a HM-el csak kíváncsi lennék, hogy mindenkinek megviseli a gépét egy 50-70k-s beolvasás?
Nekem ez tűnik gyenge pontnak a HM-nél, főleg ha vissza is szeretném nézni a legnagyobb bukó ill. nyerő partykat
Semmi bajom nincs a HM-el csak kíváncsi lennék, hogy mindenkinek megviseli a gépét egy 50-70k-s beolvasás?
Nekem ez tűnik gyenge pontnak a HM-nél, főleg ha vissza is szeretném nézni a legnagyobb bukó ill. nyerő partykat
Igen ez nálam is probléma.Ha azt ikszelek be hogy csak az utolsó 100 handet mutassa részletese akkor gyorsan betölti.