Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

uzee101
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. máj. 11. 11:14

Új patch?

Üdv

Hol járunk jelenleg a frissítéssel? Nekem az 1.05.04 van fennt.
Ha van újabb kaphatnék egy linket?

köszi uzee

Agostini
Válasz uzee101 kommentjére
2008. máj. 11. 11:24

Üdv

Hol járunk jelenleg a frissítéssel? Nekem az 1.05.04 van fennt.
Ha van újabb kaphatnék egy linket?

köszi uzee

ha, jól gondolom 1.05.05 már van. nekem legalábbis az van :)

downloadnál letudod szedni, hiába van 1.05.xx kiírva. az 05.05-öt szedi le.

ez elég jó update volt.

titcar
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 11. 18:50

Szerintem olvasd el a hozzászólásod előtti negyedik hozzászólást, nekem is pont ez volt a gondom. Le is írtam a megoldást.

hm thx valahogy nem vettem észre, pedig átolvastam a topicot, hogy milyen hibákra lehet számítani esetleg.

mikee1978
Válasz titcar kommentjére
2008. máj. 12. 0:05

Hi!
-Az új frissítéssel létre jött egy HMArchíve mappa!Mire való ez?Mi a szerepe?
-Sajna nem ismerek minden rövidítést amiket be lehet állítani,van valami szótár vagy valami ilyesmi ezekhez a rövidítésekhez?
-Probálok egy képet csatolni és szeretném ha valaki +mondaná,hogy hogyan is kell így beállítani az asztalt ahogy a csatolt képen van!Itt az adatok kimutatására a szép elrendezésére gondolok,mert így nem zsufolt az asztal.

uzee101
Válasz mikee1978 kommentjére
2008. máj. 12. 8:56

Hi!
Az új frissítéssel létre jött egy HMArchíve mappa!Mire való ez?Mi a szerepe?
ezt nem tudom

Sajna nem ismerek minden rövidítést amiket be lehet állítani,van valami szótár

A Póker stratégia 5. oldalán találsz a Poker Trackerről egy 4részes bemutatót és valamelyikben el van magyarázva mi mit jelent (a legfontosabbak)

uzee101
Válasz Agostini kommentjére
2008. máj. 12. 9:00

downloadnál letudod szedni, hiába van 1.05.xx kiírva. az 05.05-öt szedi le.

Köszi sikerült, tényleg jó a Replayer :)

Littlemage
Válasz Executor kommentjére
2008. máj. 13. 14:57

Sziasztok!

Ki szeretném próbálni a holdem managert, de már 2 gépen próbáltam, és nem jön össze az importálás. Beállítom a file-okat, majd 0 handet importál. Futott már valaki bele ilyesmibe?
Mondjuk elsőre a play moneyt akartam importálni, és mielőtt nem láttam, természetesen csak a trialba. Lehet ilyet?
Az install látszólag végigment rendesen. Felment postgre, megcsináltam db-t.

Előre is thx,

Lehet a play moneyval van a gond. Megmondom őszintén, sose próbáltam ezt playmoneyval.

uzee101
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 14. 10:12

Semmi bajom nincs a HM-el csak kíváncsi lennék, hogy mindenkinek megviseli a gépét egy 50-70k-s beolvasás?
Nekem ez tűnik gyenge pontnak a HM-nél, főleg ha vissza is szeretném nézni a legnagyobb bukó ill. nyerő partykat

medgypeti
Válasz uzee101 kommentjére
2008. máj. 14. 11:01

Semmi bajom nincs a HM-el csak kíváncsi lennék, hogy mindenkinek megviseli a gépét egy 50-70k-s beolvasás?
Nekem ez tűnik gyenge pontnak a HM-nél, főleg ha vissza is szeretném nézni a legnagyobb bukó ill. nyerő partykat

Igen ez nálam is probléma.Ha azt ikszelek be hogy csak az utolsó 100 handet mutassa részletese akkor gyorsan betölti.

uzee101
Válasz medgypeti kommentjére
2008. máj. 14. 11:22

Igen ez nálam is probléma.Ha azt ikszelek be hogy csak az utolsó 100 handet mutassa részletese akkor gyorsan betölti.

Na ja az persze rendben van, de ha szükséged van a többire akkor van gáz. Remélem a fejlesztők nyomnak bele egy kis nitrót :)

Élő ügyfélszolgálat