postgresqlben gondolom külön adatbazisba menti a HM es a PT a handeket. mert akkor az se nagyon lehet a gond
amugy en nem jatszom ezekben a termekben, szoval passz, esetleg 2+2-n es a HM foruman erdemes lenne a temaban korbenezni
postgresqlben gondolom külön adatbazisba menti a HM es a PT a handeket. mert akkor az se nagyon lehet a gond
amugy en nem jatszom ezekben a termekben, szoval passz, esetleg 2+2-n es a HM foruman erdemes lenne a temaban korbenezni
Még a PostgreSQL-t nem tettem újra, az segíthet? Egyszerűen ötletem sincs, hogy mit kellene csinálnom vele...
Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni ebben!
A PostgreSQL-nél próbáld meg a 8.3-t állitólag az újabbal voltak gondok.
Lenne egy elég kisebb-nagyobb problémám.
Jelenleg a Full tilten és a Pokerstarson szeretném használni a HM-et.
Ha jól tudom mindkét szoftvert frissítették mostanában, de a legújabb beta HM már elvileg kezeli mindkettőt. Először azt hittem, csak a Full tiltes handeket nem olvassa be, de ma néztem, hogy a Starsos handeket sem.
Beültem egy asztalra, a tabla manager észre is vette ezt, azonban minden handet hibásnak érzékel. Detto ez volt a Full tilten is.
Vettem mineolt handeket is mindkét teremhez, azonban azokat sem olvassa be, és mindkettőnél hibásnak érzékeli az összes handet.
Újratelepítettem a programokat (HM, kliens). Beállítottam a handek lementését (Starson angol nyelvre). de nem változott a helyzet.
Van bárkinek ötlete, hogy mi lehet még a probléma?
Nekem még az jutott eszembe, hogy PT3-at is használok és lehet olyan, hogy a kettő zavarja egymást??? Még a PostgreSQL-t nem tettem újra, az segíthet? Egyszerűen ötletem sincs, hogy mit kellene csinálnom vele...
Előre is köszönöm, ha valaki tudna segíteni ebben!
Hasonló problémám volt a Stars legutóbbi verzióváltása után. Ebben a topicban a #2037-es hsz-ben leírtam, hogy nálam, mi volt végül a megoldás.
Próbáld ki, hátha neked is megoldja.
Ha hazaérek kipróbálom, de ez még mindig nem oldja meg, hogy a többi terem handjeit sem olvassa be...
Na, talán most már sikerül felmutatni valamit. :)
Csináltam egy új adatbázist a postgre-ben. Kipróbáltam és ezzel beolvasta a handeket (Stars + FT is). Beültem Starsra, indítom az auto importot, és már örülnék, ... de nem jön be a table manager... pfff.
Letöltöttem egy régebbi HM betat. Ezzel behozta a table managert, és a HUD-ot is kipakolta, aztán észrevettem, hogy az új handeket szintén nem olvassa, mint korábban.
Szóval az új verzióban nincs table manager, a régebbi verzióba meg nem olvassa a handeket.
Végül most úgy néz ki, hogy ha előre elindítom az auto importot (legújabb beta), akkor bejön "üresen" a table manager, és így felismeri a közben megnyitott asztalokat. Ha leállítom az auto importot, és újraindítanám, akkor szintén nem jön vissza a table manager.
Legalább, egy kis trükközéssel sikerült elérni, hogy jó legyen. Már nincs kedvem tovább szórakozni vele, úgyhogy így marad, aztán legfeljebb a következő update-tel már jó lesz. :)
a / jeleket hogy lehet kiszedni a hudból hogy ne legyen ott? ill. a statok elő, hogy lehet írni? szóval pl. a vpip elé írja ki, hogy vpip :D
szerk: utóbbi megvan :)
a / jeleket hogy lehet kiszedni a hudból hogy ne legyen ott? ill. a statok elő, hogy lehet írni? szóval pl. a vpip elé írja ki, hogy vpip :D
szerk: utóbbi megvan :)