Table selectert használ valaki? Mi alapján kell kiválasztani az asztalokat? Én a score-t szoktam nézni, lehet, hogy mást kellene?
Ha table scennerre gondolsz, akkor az (score) jó. Az alsó harmadában játékosokat mutat, hogy hol ülnek, ha van valami kedvenc ellenfél érdemes azt is nézni.
Szia Tenta!
Te már használod egy "ideje" a table scennert!?Mik a tapasztalataid?Érdemes megvenni?Műkszik rendesen?
Köszi
Table selectert használ valaki? Mi alapján kell kiválasztani az asztalokat? Én a score-t szoktam nézni, lehet, hogy mást kellene?
Szia Tenta!
Te már használod egy "ideje" a table scennert!?Mik a tapasztalataid?Érdemes megvenni?Műkszik rendesen?
Köszi
Szia Tenta!
Köszi
hi!
meg tudná vki mondani hogy a hm által mutatott rake mennyiben tér el a valóban megtermelt rake-től (ipoker)? ha jól tudom hm is és ipoker is dealt rake-et számit, tehát megegyezik? csak mert soknak tűnik...
köszi
anno, mikor meg a noiq ipokeres volt, nekem eléggé pontos volt. legalabbis RB-e nagyon jol ki tudtam szamolni, hogy mire szamithatok.
anno, mikor meg a noiq ipokeres volt, nekem eléggé pontos volt. legalabbis RB-e nagyon jol ki tudtam szamolni, hogy mire szamithatok.
Sziasztok !
Nemsokára lejár a poker tracker licencem holdem manageren gondolkodom + jól lehessen használni az ongame hálozatban. Vélemények megéri váltani?