lol
Én kiváncsi vagyok rá!
Itt a link, akit erdekel, toltse, majd helyezze el a Holdem Manager\Config\ konyvtaraba, majd a HM-ben menjen az Options > HUD Options > Player Preferences -be es a lenyilo listabol valassza ki...
Sok sikert hozza!
hova menti az adatbázist? nem sikerült megtalálnom :(
az előző hsz-ben linkelt stuff micsoda és mire jó?
hi
Helló titcar!
Ha az adatbázis=history
Az is elég ha csinálsz egy könyvtárat és a hm-be azt adod meg!Vagy ahova lementetted az adott oldalt,ott nézd meg!Meg lesz valamelyik könyvtárba!Miután importáltad akkor meg ott lesz a HM-be!
Ami új és meg is kérdeztem mire jó a HMArchívum!
Tegnap játszottam és valamiért automatikussan oda mentete a history-t,de csak az everestnél!I-poker hálozatos historyt pedig nem szedte le oda!
Tud valaki valamit erről?
Sajnos itt nem tudom mire gondolsz!
Helló titcar!
Ha az adatbázis=history
Az is elég ha csinálsz egy könyvtárat és a hm-be azt adod meg!Vagy ahova lementetted az adott oldalt,ott nézd meg!Meg lesz valamelyik könyvtárba!Miután importáltad akkor meg ott lesz a HM-be!
Ami új és meg is kérdeztem mire jó a HMArchívum!
Tegnap játszottam és valamiért automatikussan oda mentete a history-t,de csak az everestnél!I-poker hálozatos historyt pedig nem szedte le oda!
Tud valaki valamit erről?
Sajnos itt nem tudom mire gondolsz!
nem találom hogy lehetne hozzáadni a hud statokhoz a bb/100-at. valakinek sikerült?
nem találom hogy lehetne hozzáadni a hud statokhoz a bb/100-at. valakinek sikerült?
ha a neve fölé viszed az egeret, kiírja automatikusan pop-up ablakban
Frissítés