Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

nando42
Válasz titcar kommentjére
2008. máj. 19. 2:48

a replayerben rámegyek, a hand historyra, elő is jön egy ablak, amin van egy txt gomb. na ez nem csinál semmit :S (meg a többi sem)
másnál is vna ilyen?

titcar, hogy te mennyit tudsz sírni! hihetetlen. :)

s pontosan mit akarsz? kimásolni a HH-t?

kanrich_
Válasz Godmode kommentjére
2008. máj. 19. 2:58

Be kell allitani szuroben az intervallumot, majd Reports > Holecards es ott megkeresed az AA-t... ;)

Köszönöm!

Godmode
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. máj. 19. 3:39

szivesen.. ;)

titcar
Válasz nando42 kommentjére
2008. máj. 19. 3:53

titcar, hogy te mennyit tudsz sírni! hihetetlen. :)

s pontosan mit akarsz? kimásolni a HH-t?

ja kimásolni :) (mégis mire kéne txtben?)
tom ottvan az eredeti, de a franc se keresgesse...
szóval ötlet, javaslat?

ja és neszójjábe :)

nando42
2008. máj. 19. 4:10

ja kimásolni :) (mégis mire kéne txtben?)
tom ottvan az eredeti, de a franc se keresgesse...
szóval ötlet, javaslat?

ja és neszójjábe :)

esetleg ha már megtaláltad a replayt, akkor egy picivel lejjebb: "copy selected hands to clipboard"; többet is ki tudsz jelölni, és másolni. :) "ctrl + v"-vel tudod beilleszteni a kívánt dokba. :)

"(mégis mire kéne txtben?)"

fetételeztem, hogy ennyire nem vagy vak. :D :P

titcar
Válasz nando42 kommentjére
2008. máj. 19. 13:59

esetleg ha már megtaláltad a replayt, akkor egy picivel lejjebb: "copy selected hands to clipboard"; többet is ki tudsz jelölni, és másolni. :) "ctrl + v"-vel tudod beilleszteni a kívánt dokba. :)

"(mégis mire kéne txtben?)"

fetételeztem, hogy ennyire nem vagy vak. :D :P

ripléjt duplakattal hoztam elő így a jobbklikkes menüt most láttam először...

Littlemage
2008. máj. 19. 22:18

Rake vagy pot szerinti szűrést tud valaki? Én csak a session fülön találok rake oszlopot, de csak az összefoglalóban. A NoiQ-s szintenkénti pontszerzést szerettem volna elemezgetni, de nem találok ilyet.

Tengizik
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 21. 23:53

Tudna valaki segíteni a HUD-dal kapcsolatban? Autoimport elindítva utána a table managerből az asztal kiválasztva leokézva de ezek után csak egy másodpercre jelennek meg az adatok az asztalon utána eltünik. Nem használtam még semmilyen HUD-ot eddig nem tudom, hogy mit csinálhatok rosszul.

Littlemage
Válasz Tengizik kommentjére
2008. máj. 22. 0:02

Tudna valaki segíteni a HUD-dal kapcsolatban? Autoimport elindítva utána a table managerből az asztal kiválasztva leokézva de ezek után csak egy másodpercre jelennek meg az adatok az asztalon utána eltünik. Nem használtam még semmilyen HUD-ot eddig nem tudom, hogy mit csinálhatok rosszul.

Melyik teremben játszol? Bossnál fel kell az asztalt ismertetni. Neekm prímás és ipokeres teremben megy minden jól.

Tengizik
Válasz Littlemage kommentjére
2008. máj. 22. 8:15

Poker Stars-ról lenne szó

Élő ügyfélszolgálat