a replayerben rámegyek, a hand historyra, elő is jön egy ablak, amin van egy txt gomb. na ez nem csinál semmit :S (meg a többi sem)
másnál is vna ilyen?
Be kell allitani szuroben az intervallumot, majd Reports > Holecards es ott megkeresed az AA-t... ;)
szivesen.. ;)
titcar, hogy te mennyit tudsz sírni! hihetetlen. :)
s pontosan mit akarsz? kimásolni a HH-t?
ja kimásolni :) (mégis mire kéne txtben?)
tom ottvan az eredeti, de a franc se keresgesse...
szóval ötlet, javaslat?
ja és neszójjábe :)
esetleg ha már megtaláltad a replayt, akkor egy picivel lejjebb: "copy selected hands to clipboard"; többet is ki tudsz jelölni, és másolni. :) "ctrl + v"-vel tudod beilleszteni a kívánt dokba. :)
"(mégis mire kéne txtben?)"
fetételeztem, hogy ennyire nem vagy vak. :D :P
Rake vagy pot szerinti szűrést tud valaki? Én csak a session fülön találok rake oszlopot, de csak az összefoglalóban. A NoiQ-s szintenkénti pontszerzést szerettem volna elemezgetni, de nem találok ilyet.
Tudna valaki segíteni a HUD-dal kapcsolatban? Autoimport elindítva utána a table managerből az asztal kiválasztva leokézva de ezek után csak egy másodpercre jelennek meg az adatok az asztalon utána eltünik. Nem használtam még semmilyen HUD-ot eddig nem tudom, hogy mit csinálhatok rosszul.
Tudna valaki segíteni a HUD-dal kapcsolatban? Autoimport elindítva utána a table managerből az asztal kiválasztva leokézva de ezek után csak egy másodpercre jelennek meg az adatok az asztalon utána eltünik. Nem használtam még semmilyen HUD-ot eddig nem tudom, hogy mit csinálhatok rosszul.
Poker Stars-ról lenne szó