Frissítés
lehet hogy pont fixálták, de a ripléjerbe a 3bet statoknál elég érdekes számok vannak nálam, nálatok is? (konkértan kb. mindenkinél több mint 100%)
Lehet olyat a hm-ben mint amit a pt-ben, hogy egy játékoshoz aliasokat rendelni?Pl.ugye caken több néven játszottam és jó lenne, ha egyben lennének a statjaim.
igen. el is áruljam? :)
milyen lett a vizsgád? :)))
options---> player aliases.
itt picit másképp működik, mint a pt-ben. itt létre kell hoznod egy uj aliast, s ahhoz rendeled hozzá a 2-3-4 nicket.
s mikor ki akarod választani a listábol, hogy kinek a statjait akarod látni, akkor az "alias"os megjelöltet kell. Már persze ezt mondom arra az esetre, ha a létrehozott alias megegyezik egy már korábban meglévő nickel. biztos menni fog ;)
igen. el is áruljam? :)
milyen lett a vizsgád? :)))
options---> player aliases.
itt picit másképp működik, mint a pt-ben. itt létre kell hoznod egy uj aliast, s ahhoz rendeled hozzá a 2-3-4 nicket.
s mikor ki akarod választani a listábol, hogy kinek a statjait akarod látni, akkor az "alias"os megjelöltet kell. Már persze ezt mondom arra az esetre, ha a létrehozott alias megegyezik egy már korábban meglévő nickel. biztos menni fog ;)
Köszi.Hát mondjuk azt hogy az aliasokat beállítani jobban sikerült mint a vizsga:)
Milyen vizsga volt?
ultimatebet alatt az istennek se tom belőni az autoimportot, mert amíg ben tülök az asztalnál addig a HH fájl hozzáférése le van tiltva :S
ötlet? :)
hm úgy nézem a hm oldalán levő fórumban is akad akinek ilyen gondja van...
:)
Nem olyan régen kérdeztem ebben a topicban,hogy mit is jelentenek a rövítitések!
Lehet már mindenki megtalálta de én az összes rövidítést megtaláltam!
Help>>>>popup player details itt az összes rövidítést leírják!
titcar: szükség van egy UltimateHisotry nevű progira a HH-k olvasásához.
ezt valahol a HM fórumon megtalálod belinkelve, vagy google, én már nem emlékszem honnan szedtem, de elég sokat kellett keresgélnem sajnos mert van egy link amit mindenhova berkatak hogy itt töltsd le... na az már nem működik.
szóval ennek mennie kell folyamatosan, és minden asztalnál ahogy beülsz meg kell nyitni a handhistory ablakot, majd lekicsinyíteni, csak így fogja grabbelni a leosztásokat.